Nyhed

Olympus planlægger flere objektiver

Naturfotografer har ventet længe på denne telezoom.
forfatter

Den heftige telezoom 150-400 mm f/4.5 PRO med indbygget 1,25x konverter er ikke helt ny. Vi har set den før, men den er ikke kommet i salg endnu. Men nu fortæller Olympus, at den kommer til vinter. Mere præcist end det lader det ikke til at være.

Det kan have noget at gøre med usikkerheden omkring JIP’s overtagelse af Olympus Imaging, som skal afsluttet i løbet af året. Alligevel kan Olympus fortælle, at der kommer endnu flere objektiver.

(Foto: Olympus)

De har opdateret deres lanceringsplan for optik, og her finder man en ny 8-25 mm vidvinkelzoom med lysstyrke f/4.0 i Pro-serien samt et udefineret makro-objektiv, som vi ikke ved meget mere om.

Lanceringsplanen ser således ud. Der er ingen datoer på, men de nye objektiver, der kommer, er markeret med orange:

(Grafik: Olympus)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.