TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu kan du bruge dit Sony-kamera som webcam

Men kun hvis du har en Windows-PC.

Sony har lavet en lille app til Windows-PC’er, som gør det muligt at bruge flere af Sonys kameraer som webcam. Plug kameraet i PC’en via USB, start Imaging Edge-app’en og tænd for kameraet. Og vips, så har du live-feed fra Sony-kameraet, der nu fungerer som et hvilket som helst andet webcam.

Bare med meget bedre kvalitet.

Imaging Edge Webcam fungerer med hele 35 af Sonys kameraer, både systemkameraer og kompaktkameraer, blandt andet:

Alpha 7S III, a9 II, a9, a7R IV, a7R III, a7R II, a7S II, a7S, a7 III, a7 II, a6600, a6400, a6100, RX100 VII, RX100 VI, RX0 II, RX0 og ZV-1.

Imaging Edge Webcam-app’en er gratis og kan downloades her.

Sony nævner desværre ikke noget om en Imaging Edge-app til Mac.

En kommentar til “Nu kan du bruge dit Sony-kamera som webcam”

  1. God idé og det virker, jeg har prøvet. Desværre er det kun billedet, der overføres og ikke lyden fra en mikrofon tilkoblet kameraet. Specielt hvis man bruger det nye SONY ZV-1, kan man montere et bedre mikrofon i flashstikket på toppen af kameraet, men som sagt, lyden kommer ikke igennem. Det virker lidt underligt specielt med SONY ZV-1, hvor der også findes et mikro HDMI stik på kameraet. Umiddelbart skulle man tro, at der ved anvendelse af dette HDMI stik i stedet for USB-stikket, burde man få både billede og lyd med.
    Med venlig hilsen Steen Sørensen

    Svar

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.