TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Leica-kompakt for fashionistas

Specialversioner er en Leica-specialitet. D-Lux-serien er altid dukket op i andre versioner, og nu kommer Edition G-STAR RAW.

forfatter
Publiceret 21/06/2013 - 15:09

D-Lux 6 er som bekendt baseret på Panasonics udmærkede Lumix LX7 og skuffer heller ikke i vores test for nylig. Nu kommer en pimpet version kaldet Edition G-STAR RAW, som er lavet i samarbejde med tøjfirmaet G-Star og leveres med en unik skindrem og en Cognac-farvet skindtaske.

Leica-D-Lux-6-G-Star_leather-case-web

Tekniske set er der ingen forskel på G-Star versionen og den sorte original, men det ser unægtelig fedt ud med et skindbetrukket kamera, som nu lidt mere ligner Leicas M-serie.

Kameraet bliver lanceret i begrænset antal og er tilgængelig i udvalgte Leica-butikker til 8.395 kroner, med seneste version af Adobe Photoshop Lightroom og skindtaske inkluderet.

Leica-D-Lux-6-G-Star_back-web

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend