TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Leica fornyer T-kameraet

Med to nye objektiver og opdateret firmware håber Leica på fornyet interesse for det fine kamera.

Først er der Leica T’s nye firmware, version 1.4. Den skulle give kameraet dobbelt så hurtig og mere præcis autofokus. Også touchskærmen er blevet hurtigere til at reagere, men der forlyder intet om ændringer i funktioner eller billedkvalitet.

Leica T er et af ​​meget få kameraer, der tillader fotografen at ændre indholdet af skærmmenuen, og lave sin egen opsætning af funktioner på startskærmen. Omtrent som vi er vant til det på smartphones.

(Foto: Producent)
(Foto: Producent)

Firmware 1.4 kan downloades her.

Næste år, mere præcis i foråret 2016 kommer der to nye objektiver til Leica T. Et Summilux-TL 35mm F1.4 ASPH (svarende til 50 mm), og APO-Makro-Elmarit-TL 60mm f2.8 ASPH (svarende til 90 mm ).

Sidstnævnte objektiv er en kærkommen tilføjelse, da denne brændvidde kan være en god portrætlinse.

De to optikker fås i sort og sølv. Prisen er ikke kendt.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.