Kompromisløs 55 mm til fuldformat

Zeiss kalder den nye Otus 55 mm f1,4 til fuldformat-spejlrefleks for et objektiv uden kompromiser. Prisen er bestemt kompromisløs.

Kvalitet koster. Og når det gælder Zeiss Otus 55mm f1.4, er der vist ikke sprunget over nogen som helt lave gærder noget som helst sted. Og det afspejles af prisen. 27.000 kr er, hvis ikke verdensrekord for en 50/55 mm, så i hvert fald i på top fem-listen.

Selv om prisen er grum, plejer Zeiss imidlertid at vide, hvad de har med at gøre. Og objektivet, som er tilpasset fuldformatkameraer som Canon EOS 5D mk III og Nikon D800, er bygget med målsætningen om at skabe verdens bedste objektiv for digitale DSLR-kameraer. Så simpelt.

Optisk set er det komplekse objektiv baseret på Zeiss Distagon med flydende linseelementer og 12 elementer, fordelt på 10 grupper, inklusive en dobbeltsidig asfærisk linse samt seks elementer af specialglas med afvigende partiel spredning. Siger de.

Med andre ord er det fremstillet til at give proffer og stærkt viderekomne amatører den bedste optiske ydelse som muligt.

Som en kuriositet kan vi nævne, at Otus er det latinske navn for en type ugle, som kendt for sit gode syn i mørket.

Zeiss Otus 55mm f/1,4 kan købes mod klækkelig betaling i løbet af november.

Teknisk info:

Les videre
Exit mobile version