Kompakt Nikon med Android

Nikon Coolpix S810c kører som mange smartphones styresystemet Android. Men vi vil vædde på, at billedkvaliteten er bedre.

Kameraer med Android er ikke blevet den store salgssucces, og de der har prøvet dem, mener ikke, at det er nogen optimal løsning med et mobil-OS på et kamera. Men Nikon prøver nu igen med Coolpix S810c, som er en efterfølger til S800c, et kamera du kan læse vores mening om her.

S810c er betydeligt opdateret og kører Android 4.2.2 Jelly Bean. Kameraet er selvfølgelig trådløst og kan bruge apps, som kan downloades og installeres.

Man får via Android adgang til Google+, hvor man kan dele billeder på sociale netværk direkte fra kameraet. Via Nikon Image Space får man 20 GB lagerplads på nettet, og supplerer man med cloudtjenesten Google Drive, får man ubegrænset lagring af lavtopløste billeder og 15 GB gratis lagring af større filer.

Navigation i menuer og apps sker via 3,7-tommers touchskærm med  1,2 Mp opløsning, og kameraet har en hovedtelefonudgang, så det kan bruges som musikafspiller.

S810c kan købes i sort og hvid til en pris på ca. 2.900 kr.

Fakta Nikon Coolpix S810c

Les videre
Exit mobile version