Nyhed

Fujifilm X-T100 – Avanceret begynderkamera

Med indbygget søger, 4K-video og filmsimuleringer står Fujifilms lille ny som et spændende alternativ.

(Foto: Producent)

Med stigende fokus på dyrere og mere avancerede kameraer kan det se ud, som om industrien har glemt dem, der bare vil have et godt kamera, som er let at bruge. Hos Fujifilm har de indset det, og X-T100 er resultatet.

Det er et kamera, der lægger sig tæt op ad Olympus OM-D E-M10 Mark III og også har spejlreflekser som Nikon D3400 og Canon EOS M50 i kikkerten.

(Foto: Fujifilm)

Kameraet er sådan set en enklere version af Fujifilm X-T10 – kompakt, let og overskueligt, med store knapper, en stor elektronisk OLED-søger og vipbar touch-skærm.

Indeni sidder der en traditionel, Bayer-mønstret 24 megapixel billedsensor i APS-C-format, ikke Fujifilms mere avancerede X-Trans CMOS-sensor.

(Foto: Fujifilm)
(Foto: Fujifilm)

X-T100 har Fujifilms sjove filmsimuleringer indbygget, som giver billederne forskellige udtryk svarende til Fuji-kameraer fra før i tiden. Det har også Wi-Fi og Bluetooth for trådløs overførsel.

Skudtakten er opgivet til moderate 6 billeder i sekundet (fps), 4K-video til lave 15 fps (?) og batterilevetiden til højst acceptable 430 billeder.

(Foto: Fujifilm)

Det meget kompakte systemkamera leveres med en Fujinon XC 15-45 mm F3.5-5.6 OIS PZ zoom til ca. 5.400 kroner, eller 4.600 kroner uden objektiv.

Kameraet fås i grafitgrå, sort og champagnefarvet, og er til salg fra midten af juni. Champagne-udgaven kommer dog først i salg senere.

Les videre
Exit mobile version