Få Photoshop og Lightroom for 1000 kroner om året

Få Adobes flagskib blandt fotoprogrammer for 91 kroner om måneden i et år. Og få det billigere Lightroom gratis med i købet.

Adobe Photoshop er et superprofessionelt billedhandlingsprogram til grafisk produktion. Det er så anerkendt, at det er blevet et udsagnsord:  “at photoshoppe”. Desværre koster det derefter. Lillebror Lightroom koster kun en brøkdel, men henvender sig alene til fotofolket.

Nu har Adobe imidlertid et godt tilbud til fotoentusiaster med smag for avanceret billedredigering: Frem til 2. december kan du tegne et abonnement på begge for under hundrede kroner om måneden. Det sker ved at melde sig til Adobes Photography Program, hvilket er gratis.

Så får man adgang til de seneste versioner af Photoshop CC og Lightroom sammen med gratis opdatering under abonnementsperioden, 20 GB cloudlagring af dine fotos, samt adgang til Behance ProSite.

Prisen er nærmest symbolske  91 kr per måned. Forudsætningen er, at man tegner et årsabonnement. Til gengæld skal du være hurtig, da tilbudet som nævnt udløber d. 2. december 2013.

Her kan du bestille.

Les videre
Exit mobile version