Search
Generic filters

Dyk med Ricoh WG-70

Har LED-lys og specielle funktioner til fotografering under vand.

Et kamera kan sjældent tåle at blive udsat for regnskyl, for slet ikke at tale om at dykke ned under vandoverfladen. Men der findes dem, der kan, såsom Ricoh WG-70.

Det er lavet specielt til dem, der har brug for et undervandskamera, som kan tåle knubs, støv og skidt. Robustkameraet er altså også et dykkerkamera, og det kan tages med ned til 14 meters dybde. Det kan også tåle temperaturer ned til -10 grader, tryk op til 100 kg og fald fra 1,6 meters højde.

WG-70 konkurrerer først og fremmest med Olympus Tough TG-6, men også med Nikon Coolpix W300.

(Foto: Ricoh)

Ricoh siger, at WG-70 har en 5x 28-140 mm zoom, men også en “intelligent” digital zoom, der kan zoome helt til 1008 mm! Desuden har kameraet specielle funktioner til undervandsfotografering, såsom optimering af farver, kontrast og hvidbalance; automatisk forstærkning af røde nuancer; samt øget kontrast for at reducere refleksioner under vand.

Billedsensoren er en 16 megapixel 1/2,3 tommers bagbelyst CMOS med op til ISO 6400 lysfølsomhed, og det kan optage 1080p Full HD-video.

En fiks funktion er muligheden for at tage to billeder samtidig – et med og et uden blitz. Man kan også tage makrobilleder ned til 1 cm og bruge de seks LED-lys omkring objektivet til at belyse motivet. Desuden har det ansigtsgenkendelse, som kan registrere op til 32 ansigter på 0,03 sekunder, og noget, der kaldes Smile Capture, hvor kameraet tager et billede, når personen foran kameraet smiler.

(Foto: Ricoh)

Ricoh siger, at kameraet er udformet til at give et sikkert greb, hvis man f.eks. har handsker eller vanter på.

En anden ting, der er værd at nævne, er Night Snap-funktionen, som automatisk tager flere billeder på én gang, der så sættes sammen til ét billede. Det skulle være særlig nyttigt til håndholdte billeder i svagt lys.

Ricoh WG-70 fås i sort eller sort og orange og kommer til salg i løbet af april til ca. 2.700 kroner.

(Foto: Ricoh)
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Canon EOS R5

  Vejl.pris 36399 kr Først med 8K-video

  6 kameramobiler

  Vejl.pris kr Mobilerne, der tager de bedste feriebilleder

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.