Search
Generic filters

Dyk med droner

Glem flyvende droner, undervandsdroner er sjovere.

Flyvende droner er så 2015, nu skal det være undervandsdroner. Det mener i hvert fald Chasing-Innovation, som står bag Gladius Mini.

Den gule undervandsdrone Gladius Mini filmer i 4K og har indbyggede LED-lamper på 1200 lumen, der lyser op under vand. Batteriet skal holde til to timers brug, og den kan dykke ned til 100 meter.

(Foto: Chasing-Innovation)

Live-streaming

Den styres med en trådløs fjernbetjening, og man kan streame live-video til mobil eller tablet.

Chasing-Innovation foreslår, at Gladius Mini kan bruges til mere end bare sjove undervandsvideoer, såsom at inspicere skibskrog, moler, fiskebestande eller havbund. Anvendelsesmulighederne er mange.

(Foto: Chasing-Innovation)

Gladius Mini er ca. 40 cm lang og vejer 2,5 kg. Blandt tilbehøret er bl.a. en skræddersyet rygsæk med plads til drone og tilbehør.

(Foto: Chasing-Innovation)

Wi-Fi basestation

Fem propeller skal sørge for smidig manøvrering under vand, og smart software med AI-teknologi skal give præcision. Den har også automatisk dybdejustering, så den kan holde en stabil dybde, og dronen kan låses i en bestemt vinkel inden for +/-45 grader.

Gladius Mini kobles til en flydende Wi-Fi-basestation på overfladen med et kabel, og op til tre brugere kan koble sig til trådløst og følge med i live-streamen.

Gladius Mini er i salg nu til ca. 12.000 kroner.

(Foto: Chasing-Innovation)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Nintendo Switch

  Vejl.pris 2790 kroner kr Hverken fugl eller fisk

  Apple App Store vs. Android Market

  Vejl.pris kr Det endelige opgør
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.