Nyhed

Du behøver ikke abonnere

Med Adobe Photoshop Elements får du pænere billeder, uden at det koster en bondegård.
forfatter

Adobe har lanceret helt nye versioner af deres forbrugervenlige redigeringsprogrammer, Photoshop Elements til billeder og Premier Elements til video.

Adobes Sensei AI er kernen i de nye versioner af Photoshop og Premiere, som man kan købe på normal vis – man behøver altså ikke at abonnere, som man er nødt til med den professionelle version af Photoshop.

(Foto: Adobe)

Blandt nyhederne i Photoshop Elements er muligheden for at ændre vinklen på motivets hoved, som vist i billedeksemplet ovenfor. Billederne kan også gemmes som GIF’er eller 2D- eller 3D-visning.

Her kan man se, hvordan flytning og skalering fungerer i det nye Photoshop Elements. (Foto: Adobe)

Man kan tilføje nye effekter og selvfølgelig forbedre, retouchere og ændre billeder, som man vil. Desuden er der en separat landskabsindstilling med mulighed for både at flytte og fjerne objekter, og softwaren har en letforståelig guide til, hvordan de forskellige funktioner kan hjælpe én med at opnå det kreative resultat, man er ude efter.

Her er den indbyggede hjælpefunktion brugt til at skabe en varmere og skarpere udgave af det originale billede. (Foto: Adobe)

Premiere Elements er også opgraderet med bedre ydelse og flere nye funktioner. Såsom objektvalg med indlagte effekter, som vist på billedet nedenfor, og en lettere måde at lægge musik på optagelser på.

(Foto: Adobe)

Photoshop Elements og Premiere Elements kan købes separat eller sammen. Priserne er 1.162,50 kroner for begge eller 775 kroner for Photoshop Elements eller Premiere Elements alene. Man kan også opgradere ældre versioner for et lavere beløb.

Mere om de nye funktioner og links til køb eller opgradering findes her.

(Foto: Adobe)

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.