TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DJI RS 3 og RS 3 Pro

DJI RS 3 og RS 3 Pro er tilpasset systemkameraer.

forfatter
Publiceret 21/06/2022 - 15:09

Den kinesiske droneproducent DJI er også blandt de bedste til gimbals. De fleste af dem er tilpasset mobiler og actionkameraer, men de to nye, DJI RS 3 Pro og RS3, er lavet til store systemkameraer.

De to er relativt ens, men hvor RS 3 kan klare en kameravægt på op til 3 kilo, kan man læsse op til 4,5 kilo på DJI RS 3 Pro.

竖拍 DSC09376 2048x1365 1
DJI RS 3. (Foto: DJI)

Man kan låse gimbalen eller lade den stabilisere kameraet i flere akser, og som det ses på billedet ovenfor, kan man også skifte til højformat. Et tryk på låseknappen tænder for stabilisatoren, som roterer på plads på få sekunder.

DJI siger, at RS 3 har 20 procent bedre ydelse i forhold til forgængeren RS 2, og den skal være hurtigere og mere stabil end før. Den har også en SuperSmooth-funktion, der er velegnet til stabilisering af kameraer med længere brændvidder end 100 mm.

蓝牙快门DSC09223 2048x1365 1
DJI RS 3. (Foto: DJI)

Desuden har den en 1,8 tommer OLED touch-skærm samt op til 12 timers batterilevetid med understøttelse af PD 18 watt hurtigopladning.

RS 3 er prissat til 4.400 kroner, mens RS 3 Combo med fokusmotor koster 5.600 kroner.

斯坦尼康 2048x1365 1
DJI RS 3 Pro. (Foto: DJI)

DJI RS 3 Pro

Den større RS 3 Pro er lavet af kulfiber for at holde vægten nede og har en forlænget akselarm, der er tilpasset professionelle kameraer som Sony FX6, Canon C70 eller RED Komodo. Her får man også LiDAR Range Finder, som man kan bruge til at styre manuelle objektiver, og med den indbyggede ActiveTrack Pro-chip kan man få autofokus selv med manuelle objektiver.

RS 3 Pro koster 6.800 kroner, mens RS 3 Pro Combo med fokusmotor koster 8.800 kroner.

一体化接受监看 2048x1365 1
DJI Transmission. (Foto: DJI)

DJI Transmission

Den her er lidt mere speciel. Transmission er en skærmbaseret trådløs monitor med indbygget optagelse og kamerastyring. Den anvender DJI Ronin 4D’s avancerede video-overførselsteknologi og kan ifølge DJI sende data over afstande på op til 6 km med ultralav forsinkelse. Optagelser kan overføres i 1080p 60 fps med 16 bit/48 kHz lyd.

Transmission Combo bliver tilgængelig fra september til en pris af 18.000 kroner.

加长碳纤维轴臂 2048x1365 1
Fra august vil Ronin 4D understøtte Apple ProRes 4444 XQ-codec’en – den bedste Apple ProRes-codec til 4:4:4:4 billedkilder. (Foto: DJI)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lettere Nikon-tele med lang rækkevidde Nikons nye 400 mm har indbygget billedstabilisering og lav vægt.
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Optag i 4K med Nikon Z30 Vloggere og indholdsleverandører har fået et nyt værktøj.
Nyt kamera til ferien? Tjek vores top 10-liste! Et godt kamera giver dig bedre billeder. Tag et af vores udvalgte med på årets sommerferie.
Nye stabilisatorer fra DJI DJI RS 3 og RS 3 Pro er tilpasset systemkameraer.
Lommeprinter til sommerbilleder Lav dine egne billeder direkte fra app’en og skriv dem ud.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend