Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

DJI Inspire 3

Ikke et stykke legetøj for alle.

Skrevet af / 24/04/2023 - 13:25
DJI Inspire 3

De let tilgængelige og rimeligt overkommelige droner fra DJI er både sjove og nemme at flyve. Billederne bliver rigtig fine, og du kan lave virkelig gode videooptagelser med en Mavic drone.

Det er dog ikke altid godt nok til de professionelle, som foretrækker droner med andre kvaliteter – som f.eks. DJI Inspire 3; en avanceret drone, som ikke alle kan flyve. Du skal være certificeret droneoperatør for at flyve en Inspire 3, som er udstyret med et 45 megapixel fuld-format kamera, der kan optage video i 8K.

blank
Foto: DJI

Faktisk er den udstyret med to kameraer, nemlig et FPV-kamera med en lille 1/1,8-tommer CMOS-billedchip. Udover X9-8K Air gimbal-kameraet, som har udskiftelig optik til DJI’s optik med DL mount.

Således kan man flyve dronen med briller (goggles), mens en anden operatør styrer gimbal-kameraet med en separat controller.

blank
Foto: DJI

Kameraet optager video i 8K/25p CinemaDNG, eller 8K/75p, når man vælger Apple ProRes RAW, og dronen understøtter SSD-lagring, som er inkluderet. Den kan også optage 4K/120p slow motion fra hele billedchippen, også i ProRes RAW, og den har dual native ISO. Hvor man kan vælge 800/4000 ISO til 14 trins billeddynamik med 24 eller 25 fps. DJI siger, at man også kan få 160/3200 ISO, når man filmer med 30 fps. Dermed er det dynamiske område på over 13 trin.

blank
DJI DL-optik, 18, 24, 35 og 50mm. Foto: DJI

Inspire 3 bruger noget, DJI kalder Real-Time Kinematic (RTK), som holder dronen stabil i en valgt position, og RTK kan også bruges til at holde dronen stabil i en forprogrammeret rute under flyvning. GPS med Galileo og BeiDou support vil sikre præcis positionering, og dronen har i alt ni sensorer, der giver den et 360 graders overblik over omgivelserne.

blank
Foto: DJI

Inspire 3 kan leveres i en pakke med det meste af det, du har brug for: gimbal-kameraet og RC Plus-controlleren, seks TB51-batterier med oplader, 1 TB SSD, ekstra propeller, opbevaring til optik og en halsrem til controlleren.

Dronen er i handlen nu, til en pris af 124.999 kroner.

blank
Foto: DJI

Læs også:

DJI Avata Pro-View Combo

Action-dronen

Du kan optage fantastiske videoer med denne drone, men først skal du lære at flyve.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Denne 6K-skærm savler vi over!

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Scroll to Top