Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

DJI Inspire 3

Ikke et stykke legetøj for alle.

Skrevet af / 24/04/2023 - 13:25
DJI Inspire 3

De let tilgængelige og rimeligt overkommelige droner fra DJI er både sjove og nemme at flyve. Billederne bliver rigtig fine, og du kan lave virkelig gode videooptagelser med en Mavic drone.

Det er dog ikke altid godt nok til de professionelle, som foretrækker droner med andre kvaliteter – som f.eks. DJI Inspire 3; en avanceret drone, som ikke alle kan flyve. Du skal være certificeret droneoperatør for at flyve en Inspire 3, som er udstyret med et 45 megapixel fuld-format kamera, der kan optage video i 8K.

Foto: DJI

Faktisk er den udstyret med to kameraer, nemlig et FPV-kamera med en lille 1/1,8-tommer CMOS-billedchip. Udover X9-8K Air gimbal-kameraet, som har udskiftelig optik til DJI’s optik med DL mount.

Således kan man flyve dronen med briller (goggles), mens en anden operatør styrer gimbal-kameraet med en separat controller.

Foto: DJI

Kameraet optager video i 8K/25p CinemaDNG, eller 8K/75p, når man vælger Apple ProRes RAW, og dronen understøtter SSD-lagring, som er inkluderet. Den kan også optage 4K/120p slow motion fra hele billedchippen, også i ProRes RAW, og den har dual native ISO. Hvor man kan vælge 800/4000 ISO til 14 trins billeddynamik med 24 eller 25 fps. DJI siger, at man også kan få 160/3200 ISO, når man filmer med 30 fps. Dermed er det dynamiske område på over 13 trin.

DJI DL-optik, 18, 24, 35 og 50mm. Foto: DJI

Inspire 3 bruger noget, DJI kalder Real-Time Kinematic (RTK), som holder dronen stabil i en valgt position, og RTK kan også bruges til at holde dronen stabil i en forprogrammeret rute under flyvning. GPS med Galileo og BeiDou support vil sikre præcis positionering, og dronen har i alt ni sensorer, der giver den et 360 graders overblik over omgivelserne.

Foto: DJI

Inspire 3 kan leveres i en pakke med det meste af det, du har brug for: gimbal-kameraet og RC Plus-controlleren, seks TB51-batterier med oplader, 1 TB SSD, ekstra propeller, opbevaring til optik og en halsrem til controlleren.

Dronen er i handlen nu, til en pris af 124.999 kroner.

Foto: DJI

Læs også:

DJI Avata Pro-View Combo

Action-dronen

Du kan optage fantastiske videoer med denne drone, men først skal du lære at flyve.

Læs hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Årets sejeste kamera?

Bygget til action

Et væld af nyheder fra Canon

Ny billedsensor og fasebaseret autofokus

Farverigt og kompakt systemkamera

Se Canons flagskibskamera

Her kan du spare mange penge

Endelig mere optik til Canon

Kraftfuld retro-blitz

DJI giver manuelle objektiver autofokus

Prof-video på iPhone

Lysstærk og kompakt zoom

Scroll to Top