Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Canon Pixma Pro-200

Hvis man kan lide at se sine egne billeder på papir, kan man ikke undvære en fotoprinter. Helst en god en af slagsen, men måske helst ikke for dyr eller for stor.

Hvis man kan klare sig med A3-format, kan man spare mange penge, uden at det går ud over kvaliteten. F.eks. med Canon Pixma Pro-200, som er en rimelig kompakt A3+ printer til forskellige typer papir og med otte blækpatroner, og Canon siger, at de har forbedret farverne rød, blå og sort.

(Foto: Canon)

Printeren har en 7,6 cm skærm, der holder dig orienteret om printstatus og blækniveau. Den leveres med Canons Professional Print & Layout-software og kan styres fra udskriftsdialogen i Adobe Photoshop.

Sådan får du styr på farverne Enhver fotograf med respekt for sig selv har brug for godt værktøj til farve- og hvidbalancekorrektion.

Fakta om Pro-200
• 7,6 cm farveskærm
• Kantløs udskrift op til A3+ format på blankt papir og kunstpapir
• Chroma Life 100+ blæksystem med otte blækpatroner
• Automatisk skævhedskorrektion
• Canon Professional Print & Layout medfølger
• PictBridge WLAN til trådløs udskrivning
• OIG System til optimal billedgenerering
• Understøtter et stort udvalg af medier og formater

Pro-200 er prissat til 3.990 kroner – ca. 2.500 kroner mindre end Canons Pro-300, som er en meget større A2+ printer – og vil være i butikkerne til november.

(Foto: Canon)

Annonce

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.