Nyhed

Canon Pixma Pro-200

forfatter

Hvis man kan lide at se sine egne billeder på papir, kan man ikke undvære en fotoprinter. Helst en god en af slagsen, men måske helst ikke for dyr eller for stor.

Hvis man kan klare sig med A3-format, kan man spare mange penge, uden at det går ud over kvaliteten. F.eks. med Canon Pixma Pro-200, som er en rimelig kompakt A3+ printer til forskellige typer papir og med otte blækpatroner, og Canon siger, at de har forbedret farverne rød, blå og sort.

(Foto: Canon)

Printeren har en 7,6 cm skærm, der holder dig orienteret om printstatus og blækniveau. Den leveres med Canons Professional Print & Layout-software og kan styres fra udskriftsdialogen i Adobe Photoshop.

Sådan får du styr på farverne Enhver fotograf med respekt for sig selv har brug for godt værktøj til farve- og hvidbalancekorrektion.

Fakta om Pro-200
• 7,6 cm farveskærm
• Kantløs udskrift op til A3+ format på blankt papir og kunstpapir
• Chroma Life 100+ blæksystem med otte blækpatroner
• Automatisk skævhedskorrektion
• Canon Professional Print & Layout medfølger
• PictBridge WLAN til trådløs udskrivning
• OIG System til optimal billedgenerering
• Understøtter et stort udvalg af medier og formater

Pro-200 er prissat til 3.990 kroner – ca. 2.500 kroner mindre end Canons Pro-300, som er en meget større A2+ printer – og vil være i butikkerne til november.

(Foto: Canon)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.