itemprop

Canon lancerer nyt spejlerefleks

Mens mange gik og troede, at var ved at være slut med spejlreflekskameraerne, kommer Canon med et splinternyt af slagsen.

Det kommende EOS 90D erstatter det aldrende 80D og er en kraftig opdatering på flere områder. Kameraet skyder let billedserier på 10 fps med autofokus – 11 fps, når man bruger skærmen i stedet for den optiske søger.

Med en ny 32,5 megapixel CMOS-billedsensor i APS-C-format burde opløsningen være tilfredsstillende for de mange, der gerne vil have god detaljeskarphed.

Formatet giver lidt ekstra brændvidde med en beskæringsfaktor på 1,6x, som giver en 70-200 mm zoom en effektiv brændvidde på 112-320 mm. Det er noget, naturfotografer vil sætte pris på. De vil også værdsætte, at EOS 90D er vejrbeskyttet og bl.a. har Canons Digital Lens Optimizer og diffraktionskorrektion, som gør korrektion i billedbehandlingen lettere.

(Foto: Canon)

Kameraet har også en 220.000 pixel RGB+IR lysmålingssensor med flimmergenkendelse, der skal give bedre ansigtsgenkendelse og større kontrol over eksponeringen.

EOS 90D’s buffer kan tackle op til 58 jpeg-billeder i fuld størrelse eller 25 raw-billeder ved serieoptagelse, og batterilevetiden er opgivet til 1.300 eksponeringer (CIPA).

Dual Pixel-autofokus fungerer både ved 1080p HD og på 4K-video, og kameraet har såvel mikrofonindgang som hovedtelefonudgang.

EOS 90D er tilgængeligt i september til ca. 10.000 kroner eller 11.000 kroner med en 18-55 mm zoom og 13.000 kroner med en 18-135 mm zoom.

annonce
(Foto: Canon)

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

Scroll til toppen