NYHED

Canon EOS M6 II skyder 30 fps

Canon opdaterer EOS M6 til Mark II.
forfatter

Canons kommende EOS M6 Mark II er et spejlløst kamera henvendt til allround-fotografer. Det er en forbedret version af EOS M6 med billedsensor i APS-C-format og kan skyde billedserier med 14 fps eller hele 30 fps i raw-format!

Kameraet har touch-skærm, men ikke en søger, som er ekstraudstyr. Men det understøtter SD-hukommelseskort med UHS-II, hvilket er med til at gøre bl.a. den høje skudtakt mulig.

(Foto: Canon)

Canon siger i pressemeddelelsen, at kameraet kan fokusere ned til -5 eksponeringstrin. Canon EOS M6 II har også 4K-video ud over 1080p HD-video.

Canon EOS M6 Mark II, der bliver tilgængeligt i september, vil koste ca. 7.200 kroner for huset alene og ca. 9.300 kroner med elektronisk søger og den 15-45 mm zoom, man kan se på billederne her.

(Foto: Canon)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.