TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Billige sort/hvid kameraer

Med Ilfords engangskameraer kan alle lege med sort/hvid filmens klassiske udtryk.

forfatter
Publiceret 11/12/2012 - 11:31

Skal man skabe et nøgent og nedtonet udtryk, er det sort/hvid fotografering, der gælder. Ilford er blandt specialisterne på sort/hvid film og kommer nu med to nye engangskameraer med s/h-film.

Mens film er i færd med at forsvinde fra butikshylderne, viser Ilford, at det stadig er et marked for kreativ og uhøjtidelig fotografering. De to engangskameraer, som begge bruger s/h-film, giver fotografen valget mellem et kamera med XP2 400 ISO-film, som kan fremkaldes med almindelig C41-proces. Altså almindelig farvefilmfremkaldelse, og HP5 med 400 ISO, som kræver s/h-fremkaldelsesproces.

Kameraet, som er lanceret i England, koster 8,99 pund eller 82 kroner for 27 eksponeringer, men HP5 findes også til 14,99 pund, med fremkaldelse inkluderet i prisen.

Hvis du ikke finder dem i butikken, kan du bestille dem her.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend