TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Billedredigering i skyen

Nu kan du åbne dine billeder i Adobe Lightroom og ændre, redigere og lagre dem i Adobe Creative Cloud.

forfatter
Publiceret 28/06/2012 - 06:17

Lightroom 4 er seneste version af Adobes rendyrkede billedredigering til professionelle og viderekomne amatører. LR4, som det også kaldes, kan købes i butikker, downloades fra nettet og følger sågar med kameraer fra Leica. Skulle man købe et Leica X2, for eksempel.

Men nu kan man også hente LR4 i Adobe Creative Cloud, som kræver et medlemskab, der koster fra 390 kroner om måneden.

Herudover skal man have LR4, som koster 1.012,50 kroner, og så har man nem adgang til alle værktøjerne i LR4, og billederne som ligger i Adobe Creative Cloud.

”Med tilføjelsen af Lightroom til Creative Cloud understreger vi vores ambitioner om at give medlemmer af Creative Cloud nye muligheder for at udfolde egen kreativitet på alle enheder. I løbet af de kommende måneder vil vi tilføje endnu flere funktioner, og medlemmer af Creative Cloud får på den måde altid adgang til vore mest innovative løsninger”, siger Mariah Andén, nordisk markedschef for Digital Media hos Adobe.

Læs mere her.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend