Bestil julekortene nu!

Hvis julekortene skal nå frem til jul, er det smart at bestille nu. Her får du en oversigt over hjemmesider, hvor du kan bestille julekort, kalendere og fotobøger til jul. Men skynd dig.

Du er i godt selskab, hvis du er sent ude med julekortene. Mange får først julekort efter jul, det er også hyggeligt, men meningen var jo, at kortene skulle nå frem til kære og bekendte inden juleaften.

Hvis du ønsker at sende et personligt julekort med et fint billede af familien, den nyfødte, hunden eller et hvilket som helst motiv, kan du stadig nå at bestille kortene. Og få dem i postkassen til modtageren før jul.

Apples løsning til mac-brugere er elegant og enkelt, her med trykte kort.

Det samme gælder fotobøger, som både er en populær og praktisk gave, og de obligatoriske kalendere. Selvfølgelig personificeret med dine egne billeder for hver måned i året.

Et billede i passede forstørrelse kan være en velkommen julegave. Her kan du vælge mellem mange papirkvaliteter, akryl, aluminium, lærred og andre objekter. Som krus, tekstiler og andre objekter. Noget CEWE har specialiseret sig i.Se et udvalg af CEWE´s fotobøger her. De tilbyder gratis software, hvor du kan lægge billederne ind i det produkt, du ønsker at bestille.

De fleste kan bestilles på nettet, også julekort, kalendere og fotobøger, men du kan også opsøge din nærmeste fotohandler og få opgaven klaret der.

Priserne varierer, men ikke særlig meget. På julekort er konkurrencen hård, og priserne dejligt lave. Her betaler det sig at bestille mange, for da falder prisen pr. kort. Fotobøger koster fra knap 100 kroner for de mindste og enkleste, til flere hundrede kroner for de største med mange ark, på ægte fotopapir.

Ventetiden efter bestilling varierer mellem få dage og op til 10-14 dage. Så det kan betale sig at bestille nu.

Her får du en oversigt med links til de hjemmesider, som tilbyder julekort, kalendere og fotobøger:

Apple

Billedbutikken

CEWE

Coop Foto

Japan Photo

Pixum

Photo Care

Smartphoto

Vista

Les videre
Exit mobile version