Bedre skærmkalibrering

Datacolor har forbedret kalibreringen.
forfatter

Skærmkalibrering skal man ikke kimse af. Hvis man skal redigere billeder og video – for ikke at tale om at lave udskrifter af billederne – er det vigtigt, at skærmen er korrekt kalibreret.

Datacolor Spyder Express er en enkel og billig løsning, som vi også har testet, men nu kommer SpyderX, som er endnu bedre.

Det er især hastighed, farvekorrektion og egenskaber i svagt lys, der skal være forbedret på SpyderX.

(Foto: Datacolor)

Datacolor siger i en pressemeddelelse, at en kalibrering tager et par minutter, og at brugervenligheden er væsentlig forbedret. Skærmkalibreringen skulle også være mere præcis end før.

(Foto: Datacolor)

SpyderX kommer i to versioner, en Pro- og en Elite-udgave. Sidstnævnte har flere værktøjer og ubegrænsede kalibreringsindstillinger, og er mere beregnet til fotostudiebrug.

Priserne starter ved 179 euro for Pro-versionen, mens Elite-versionen koster 249 euro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også