TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Årets bedste kamera bliver bedre

Den første udgave kårede vi til Årets Bedste, nu kommer en endnu bedre udgave.

Dette kamera testede vi to gange, og begge gange konkluderede vi, at Canons lille kompaktkamera var et af ​​de bedste køb, du kunne finde. Derfor fik det prisen for årets kamera i 2015. Siden da er prisen faldet, og i dag er det en endnu bedre handel. Men til foråret kommer en bedre version i form af PowerShot G7 X Mark II.

Den nye udgave har samme 20 MP-billedsensor og den fine 24-100 mm zoom, men har fået ny DIGIC 7-processor, som skulle have endnu bedre billedbehandling.

Foto: Canon
Foto: Canon

Det burde give kameraet hurtigere autofokus og kontinuerlig optagelse med op til otte RAW-filbilleder i sekundet – og med mindre støj. Canon har også hentet teknologi fra sine EOS-spejreflekskameraer til automatisk lysoptimering med forbedret kontrast og balance mellem lys og mørke. Batteritiden er også forbedret med op til 265 skud på en opladning.

Foto: Canon
Foto: Canon

Fysisk ligner det sin forgænger, men den nyankomne har fået en lidt større håndgreb, nyt ophæng til touchskærmen og justerbart klikstop på justeringsringen omkring linsen.

PowerShot G7 X Mark II vil koste 5.399 kroner, men kan desværre først findes i butikkerne til maj.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.