TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

99 år med Leica i bogform

Denne pragtbog med over 700 billeder, alle taget med et Leica, er 300 sider med ren nydelse. Uanset hvilken slags kamera man fotograferer med.

forfatter
Publiceret 04/01/2013 - 13:05

Leicas legendestatus er ubestridt. Oskar Barnacks lille kamera så dagens lys i 1914, og siden har utallige fotografer skaffet sig et levebrød og berømmelse med et Leica-kamera som værktøj.Bogen Ninety Nine Years fylder 700 billeder på 300 sider og er et pragtværk af billeder samlet gennem historien. Rigtig mange af dem er taget af kendte fotografer, som Alberto Kordas kendte billede af Che Guevara, blandt mange andre.

Bogen er udgivet i samarbejde med Hamburg forlaget 99 pages (!) og sælges hos boghandlere og fotobutikker for 799 kroner.

Her kan du læse testen af Leica Monocrom.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend