Search
Generic filters

20 Mp, 20 fps, 4K50 og indbygget stabilisator

Canon EOS R6 skyder billedserier på 20 billeder i sekundet.

EOS R6 er Canons nye hurtigtog med op til 20 billeder i sekundet og lynhurtig autofokus fra hele 6.072 valgbare fokuspunkter. Det er et kamera til sport, action, dyreliv og motiver i konstant bevægelse.

Det har også fået Canons forbedrede Dual Pixel CMOS AF II autofokus med mere nøjagtig sporing og følgefokus på ansigter, øjne eller dyr, og det har Canon brugt deep learning til at udstyre R6 med.

EOS R6 med RF 100-500mm

Kameraet bruger en tilsvarende CMOS billedsensor på 20,1 megapixels, som vi har testet i profkameraet EOS-1D X Mark III, og en ny DIGIC X-processor skal give fotografen mindre billedstøj. Kameraet har et ISO-område på 100–102400, men også en indbygget femaksers billedstabilisator, som kan kombineres med RF-objektivernes indbyggede optiske stabilisering til rekordhøje ottetrins stabilisering!

RF 24-105mm giver op til ottetrins stabilisering på EOS R6

I EOS R6 kan man optage video i 4K UHD-opløsning med op til 50 billeder i sekundet (PAL). Videostreaming er oversamplet fra 5,1K, og kameraet kan optage video i full HD med op til 120 fps til slowmotion-optagelser.

Kameraet kan optage video internt i 8-bit H.264 eller 10-bit 4:2:2 H.265 og Canon Log for større fleksibilitet i efterbehandling af video.

To pladser til SD-kort

EOS R6 har fået to pladser til SD-kort af typen UHS-II, og det har en OLED-søger med 3,69 megapixels opløsning og en drejelig LCD-skærm på 7,6 centimeter og med 1,62 megapixels opløsning. Det har også fået et større batteri med en kapacitet på 510 billeder, og kameraet kan anvende Canons nye batterigreb BG-R10.

annonce

Det har også Wi-Fi og Bluetooth indbygget. Canon EOS R6 har desuden fået nogle opgraderinger sammenlignet med kamerahuset EOS RP, eksempelvis vejrbestandighed og en ekstra funktionsknap foran. Det har også styrepinde og Canons indstillingshjul bagpå, i stedet for firevejskontrollen på EOS RP, og on-off-knappen er flyttet til venstre på bagsiden.

annonce

Canon EOS R6 er i handelen fra august 2020 til 21.499 kroner eller ca. 25.000 kroner med RF 24-105mm f4-7.1 IS STM. Batterigrebet BG-R10 er tilgængeligt samtidig til ca. 3.000 kroner.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.
  ViacomCBS udvikler deres egen streaming-tjeneste, som skal lanceres næste år.
  En af årets største filmlanceringer fra Walt Disney, Mulan, udsendes nu direkte på streaming-tjenesten Disney+.
  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Sony Xperia 1 II (kamera)

  Vejl.pris 8500 kr Skyder som et systemkamera

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Vejl.pris 8000 kr Billigmærket Xiaomi slår til med et glimrende kamera
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.