Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Trailer til The Old Guard

Den 10. juli inviterer Charlize Theron til actionfest på Netflix.

Skrevet af / 25/05/2020 - 17:48
Trailer til The Old Guard

Hun er ikke uvant med rollen som actionhelt (Æon Flux, Mad Max: Fury Road og Atomic Blonde), og nu tager Charlize Theron turen fra biograflærredet hjem til stuerne i actionfilmen The Old Guard på Netflix.

Anført af krigeren Andy (Theron) har en hemmelig gruppe udødelige lejesoldater i århundreder kæmpet for at beskytte de dødeliges verden. Da de rekrutteres til en mission, hvor deres ekstraordinære evner pludselig bliver svækket, er det op til Andy og Nile (KiKi Layne), den nyeste soldat i deres rækker, at hjælpe gruppen med at eliminere truslen fra dem, der vil tjene penge deres kræfter.

Filmen er baseret på den anerkendte tegneserie af Greg Rucka og Leandro Fernandez, og instruktør Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights) lover os, at The Old Guard har en mørk, jordnær og actionmættet historie, der viser os, at evigt liv er sværere, end det ser ud.

o2 o3 o4 o5
<
>
(Foto: Netflix)

Ud over Theron består rollelisten af Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Veronica Ngo og Matthias Schoenaerts.

The Old Guard kan streames fra Netflix fra den 10. juli.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top