Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Trailer til House of the Dragon

I 2022 kommer den længe ventede Game of Thrones-efterfølger endelig.

Skrevet af / 05/10/2021 - 20:10
Trailer til House of the Dragon

Selvfølgelig måtte der spindes videre på Game of Thrones, den største seriesucces gennem tiderne. Game of Thrones er en af de mest populære serier nogensinde målt på antal seere – den sidste episode af sæson 8. var den mest sete episode af nogen HBO-serie nogensinde.

Læs også Den komplette TV-serie Visuelt storslået afslutningssæson for alle tiders største TV-serie, men præget af hastværk og noget svigtende helhedsforståelse.

Det har længe været kendt, at HBO arbejder på prequel-serien House of the Dragon, men først i dag udsendte HBO den første teaser til serien.

I 2022 får den længe ventede GoT-efterfølger endelig premiere på HBO Max (som kommer til Norden den 26. oktober). Se den helt nye teaser-trailer her:

House of the Dragon er baseret på George R.R. Martins bog Fire & Blood, der handler om Targaryen-familiens historie og finder sted omkring 200 år før begivenhederne i Game of Thrones.

HBO Max House of The Dragon_Sea Snake House of The Dragon_Alicent Otto
<
>
House of the Dragon, 1. sæson (Foto: HBO Max)

Blandt de medvirkende i House of the Dragon er:

Emma D’Arcy som prinsesse Rhaenyra Targaryen: Kongens førstefødte barn, af rent valyrisk blod og en dygtig dragerytter. Mange vil sige, at Rhaenyra blev født med alt … men hun blev ikke født som mand.

Matt Smith som prins Daemon Targaryen: Kong Viserys yngre bror og arving til tronen. Daemon har drageblod i årene og er en uforlignelig kriger og dragerytter. Men det siges, at når en Targaryen bliver født, kaster guderne en mønt op i luften …

Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon/The Sea Snake: Velaryon-familien har en valyrisk blodlinje, der går lige så langt tilbage som Targaryen-familien. Som “The Sea Snake” er Lord Corlys den største søfartseventyrer i Westeros’ historie, og han har opbygget en mægtig familie – rigere end Lannister-familien – som ejer den største flåde i verden.

Olivia Cooke som Alicent Hightower: Datter af Otto Hightower. Alicent er den smukkeste kvinde i De Syv Kongeriger. Hun er vokset op i The Red Keep, tæt på kongen og hans inderkreds, og besidder både ynde og skarp politisk sans.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto er også kendt som “The Hand of the King” og tjener både kongen og riget på loyal og trofast vis. I Ottos øjne er den største trussel mod riget kongens egen bror, Daemon, og det faktum, at Daemon er arving til tronen.

Serieskaber er Ryan J. Condal (som vi kender fra TV-serien Colony), og George R.R. Martin er executive producer.

(Foto: HBO)

Det narrative fokus vil ligge på Daenerys’ (Emilia Clarke) forfædre fra Huset Targaryen, og i løbet af ti episoder vil serien fortælle historien om, hvordan Targaryen-familien ved hjælp af drager samlede hele Westeros-kontinentet til ét kongerige.

(Foto: HBO)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbage!

Mordet i Venedig: Klar til streaming!

Bedre end Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

Forlænget!

Klar til streaming

Men Yellowstone er ikke (helt) død

Kommer til Disney+!

Sådan fungerer Dashtoon

0
Scroll to Top