Taylor Swifts Folklore på Disney+

Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
Annonce
Annonce
forfatter

For knap fire måneder siden udgav popprinsessen Taylor Swift sit anderledes og meget kritikerroste album Folklore. Fra i dag kan du se hende fremføre den nye musik på Disney+.

Coronapandemien har frataget Swift muligheden for at turnere med det nye materiale, så nu har hun gjort som så mange andre store artister (deriblandt Bruce Springsteen) og fået produceret en film med og rundt om musikken.

 

Folklore: The Long Pond Studio Sessions har global premiere på Disney+ i dag, den 25. november.

Læs også
Down memory lane The Boss tager fansene med bag kulisserne til indspilningen af sit nye album.

I pressemeddelelsen kan man bl.a. læse:

“Taylor Swift, Aaron Dessner (The National), Jack Antonoff (Bleachers) og Justin Vernon (Bon Iver) har lavet et album, der krydser genrer; en musikalsk rejse, der både får os til at grine og græde, og som i disse krævende tider får os til at føle, at vi ikke er så alene. De indspillede Folklore, mens de var milevidt fra hinanden, og havde aldrig været i samme rum – før nu.”

(Foto: Walt Disney)

Vi får en intim koncertfilm med Taylor Swift serveret, hvor hun afslører historierne og hemmelighederne bag hver sang på Folklore-albummet.

Det er Swift selv, der står for instruktionen på den en time og tre kvarter lange musikdokumentar, hvor hun fremfører alle numrene fra sit nye album. Indspilningen fandt sted i New York i september.

I sin anmeldelse af albummet skrev Rolling Stone:

“If ‘Lover’ was the last album of her twenties, ‘Folklore’ is the first of her thirties. (…) Folklore takes a completely different approach, yet feels even more intimate, simply because it’s the sound of an artist with absolutely nothing to prove. She’s never sounded this relaxed or confident, never sounded this blasé about winning anyone over. It makes perfect sense that the quarantine brought out her best, since she’s always written so poignantly about isolation and the temptation to dream too hard about other people’s far-away lives.”

ts3 ts4 ts5
<
>
(Foto: Walt Disney)

Folklore er Swifts ottende studiealbum. Siden debuten i 2003 har hun solgt over 200 millioner albums og toppet alverdens hitlister.

 

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også

Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.