Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 09Deltag

“Steampunk Mad Max” fra Peter Jackson

Ringenes Herre møder Mad Max i en postapokalyptisk steampunk-fremtid. Nu kan vi godt finde popcornene frem!

Skrevet af / 26/10/2016 - 10:59
“Steampunk Mad Max” fra Peter Jackson

Filmskaberen Peter Jackson er manden, der kan forvandle en kort børnebog til en 12 timers langfilmtrilogi – og få nørder som undertegnede til at elske hvert minut. Og nu har han fundet et nyt projekt, der nok skal fylde biograferne igen om cirka et års tid.

Det drejer sig om en filmatisering af Philip Reeves romans “Mortal Engines”. Handlingen foregår i en fremtid, hvor alle verdens storbyer er omdannet til kæmpemæssige køretøjer, der forfølger hinanden rundt i en ødelagt verden på kannibalsk jagt efter ressourcer.

Vi har altså at gøre med et dystopisk, urbandarwinistisk, Mad Max-lignende univers med teknologisk inspiration fra steampunk. What’s not to like?!

Peter Jackson fortæller på sin Facebook-side, at optagelserne går i gang på New Zealand i marts 2017. Hans eget selskab WingNut Films skal samarbejde med Universal Studios om produktionen. Christian Rivers får instruktørstolen. Det er hans debut i den rolle, men han har arbejdet sammen med Peter Jackson siden Ringenes Herre-trilogien.

Det fremgår ikke eksplicit, om det kun er den første bog i serien, der skal omsættes til film, eller vi kan vente at se alle fire bøger i “Predator Cities”-serien filmatiseret. Men Peter Jackson siger dog “Da vi læste bøgerne, vidste vi, at de kunne blive store film. Jeg kan ikke vente med at se dem!” Det lover godt for en fortsættelse.

Der er ikke offentliggjort noget om rollebesætningen endnu.

Kilde: Polygon, Peter Jackson

Artikelfoto: Predator Cities

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu kommer afslutningen!

Ny trailer - True Detective, sæson 4

Trailer – House of the Dragon, sæson 2

William har det svært!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård til Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbage!

Mordet i Venedig: Klar til streaming!

Bedre end Yellowstone?

Spidey!

0
Scroll to Top