TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Seinfeld-karakterer hilser døende mand

Skuespillere fra Seinfeld gik sammen om at hilse en fan på hans sidste fødselsdag. Se videoerne her.

Jim Calder, der var en stor fan af tv-serien Seinfeld, skulle fejre sin 67-års fødselsdag. Det særlige ved dagen var, at både han og familien vidste, at det ville blive hans sidste, da han led af uhelbredelig kræft i sidste stadium.

Calders søn James og hans kone fik den ide at indsamle fødselsdagshilsener fra familie og venner på video. En ide, som skulle vokse sig større.

“Vi tænkte umiddelbart på hans favorit-serie Seinfeld,” skrev Calder til Huffington Post. “Vi begynte at planlægge, hvordan ideen skulle fremlægges for Seinfeld-karakterene, og begyndte at publicere artikler om projektet, bruge sociale medier og jungeletelegrafen.”

Læs også: Dreng får bionisk arm af selveste “Iron Man”

At Seinfeld skulle blive en af tidenes mest populære situationskomedier skyldes nok ikke mindst de morsomme og til tider bizarre bikarakterer som postbudet Newman, Elaines til-og-fra-kæreste Puddy, for ikke at tale om hendes chef J Peterman. Og der skulle ikke gå lang tid, før videoer fra skuespillerne strømmede ind – de fleste af dem i skikkelse af deres karakterroller – hvor de ønskede Jim tillykke med dagen.

“Disse fantastiske mennesker hjalp med at hædre og fejre min fars fødselsdag og bidrog med en hårdt tiltrængt distraktion i en meget vanskelig tid for min familie. Deres venlighed og omtanke har gjort os ydmyge helt ind i vores inderste.”

Herunder kan du se flere af videoerne, som familien modtog.

Julia Louis-Dreyfus

John O’Hurley som J Peterman

Larry Thomas som Suppenazisten

Patrick Warburton som David Puddy

Wayne Knight som Newman

Steve Hytner som Kevin Bania

Matt McCoy som Lloyd Braun

Wayne Wilderson som Walter fra Peterman

Danny Woodburn som Mickey Abbott

Og til slut, Ping Wu som cykelbudet Ping

Desværre skulle Jim Calder aldrig komme til at opleve sin fødselsdag. Den gode nyhed er, at han alligevel fik set videoerne dagen før han døde. Som sønnen James skrev:

“Min fars tilstand forværredes alt imens Seinfeld-fødselsdagsprojektet skred fremad. Han modtog knusende nyheder som resulterede i flere kemobehandlinger, og blev derefter indlagt på sygehuset. Dagen før han sov ind, bestemte min mor og jeg os for at begynde at vise ham videoerne for at løfte humøret. Han var overrasket og forvirret over, hvordan vi havde kunnet få fat i folkene på Seinfeld. Men han følte virkelig kærligheden og støtten.”

Kilder: BGR, Huffington Post

Artikelfoto: NBC

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.