Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren til Love & Anarchy

Romantik på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.

Skrevet af / 15/10/2020 - 12:27
Se traileren til Love & Anarchy

Netflix har udsendt en trailer til den nye svenske serie Love & Anarchy:

 

Love & Anarchy er skabt af den anerkendte instruktør og manuskriptforfatter Lisa Langseth og produceret af FLX, produktionsselskabet bag Quicksand – Størst af alt.

Læs også Skræmmende nutidsdrama Rystende drama bringer den amerikanske våbenkultur ind i vores egen trygge baggård.

I serien, der består af otte dele, møder vi Sofie (Ida Engvoll), som er karrierekonsulent og mor til to børn. Da hun får til opgave at modernisere et gammelt forlag, møder hun den unge IT-tekniker Max (Björn Mosten), og der opstår en uventet flirt.

(Foto: Netflix)

Sofie og Max udfordrer i al hemmelighed hinanden til at gøre ting, der sætter spørgsmålstegn ved samfundsnormerne. Det starter uskyldigt, men efterhånden som legen bliver mere og mere vovet, vokser konsekvenserne ud af proportion.

Serieskaber Lisa Langseth har spillefilm som Euphoria, Hotell og Pure på CV’et. Langseth er også manuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (Quicksand, Real Humans) og står for instruktionen af alle otte episoder.

l3 l4 l5 l6
<
>
(Foto: Netflix)

Serien produceres af FLX og teamet bag Quicksand, Fatima Varhos og Frida Asp sammen med producenterne Pontus Edgren (Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt, Solsidan) og Martina Håkansson.

Læs også Sveriges Forrest Gump stråler Robert Gustafsson er exceptionelt god som Sveriges svar på Forrest Gump i denne meget vellykkede drama-komedie.

Rollelisten inkluderer desuden Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Bejamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

1. sæson af Love & Anarchy får premiere på Netflix den 4. november.

Læs også Har du virkelig brug for Disney+? Med lanceringen af Disney+ er streaming-krigen for alvor i gang, men hvilke streaming-abonnementer SKAL du have?

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top