TV-serie/streaming

Tophemmeligt! Sæson 10 af X-Files kan opleves i Danmark!
Annonce
Annonce
forfatter

Sandheden er derude – FOX-Paramount har indgået et nyt og revolutionerende samarbejde med Blockbuster Danmark. I al stilhed har de to firmaer udrullet en service, hvor du kan se den amerikansk producerede serie, X-Files, 10. sæson blot et halvt døgn efter episoderne har været vist i USA. Mulder og Scully kan allerede nu opleves på ens computer eller mobilenhed i HD 720p kvalitet og med danske undertekster – uden at vente på dansk TV-visning eller DVD-udgivelse.

De to ikoniske FBI-agenter vender tilbage og løser flere mystiske og metafysiske gåder i den nye X-Files-sæson. Der er gået tretten år siden den oprindelige serie blev vist, og nu er der nye hjernevridende fortællinger klar, hvor David Duchovny og Gillian Anderson igen former et stærkt hold som agenterne Fox Mulder og Dana Scully. Walter Skinner har holdt stand som FBI vicedirektør og sammen opererer de alle tre i det hårfine grænseområde mellem loyalitet over for deres personlige idealer og det tunge professionelle ansvar over for regeringen.

(Foto: Producent)
X-Files, 1993-2001.

 

X-Files sæson 10 består af seks episoder, hvor fire allerede er tilgængelige. Hver tirsdag tilføjes et nyt afsnit til sæsonpakken hos Blockbuster Danmark.

Afsnittene kan erhverves for 19 kr. per stk., men du kan også købe en hel sæsonpakke for 99 kr.

Du kan læse mere om X-Files sæson 10 hos BLOCKBUSTER her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også

Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.
En graviditet, der går frygtelig galt, er ved at rive en ung familie i stykker.
Med Equinox leverer Netflix en af deres bedste nordiske produktioner hidtil.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
4K-laserprojektorer har hidtil været frygtelig dyre, men det agter LG at gøre noget ved.
Tidligere medarbejdere beskylder Huawei for diskrimination og for at blande sig i deres privatliv.
Samsung har fornyet deres flagskibe. Nu endelig med rumkorrektion – og AirPlay 2.
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Ni nye kinesiske techfirmaer er nu blokeret i forhold til amerikanske investorer.
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.