Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Se sæson 10 af The X-files nu

Tophemmeligt! Sæson 10 af X-Files kan opleves i Danmark!

Skrevet af / 16/02/2016 - 08:12
Se sæson 10 af The X-files nu

Sandheden er derude – FOX-Paramount har indgået et nyt og revolutionerende samarbejde med Blockbuster Danmark. I al stilhed har de to firmaer udrullet en service, hvor du kan se den amerikansk producerede serie, X-Files, 10. sæson blot et halvt døgn efter episoderne har været vist i USA. Mulder og Scully kan allerede nu opleves på ens computer eller mobilenhed i HD 720p kvalitet og med danske undertekster – uden at vente på dansk TV-visning eller DVD-udgivelse.

De to ikoniske FBI-agenter vender tilbage og løser flere mystiske og metafysiske gåder i den nye X-Files-sæson. Der er gået tretten år siden den oprindelige serie blev vist, og nu er der nye hjernevridende fortællinger klar, hvor David Duchovny og Gillian Anderson igen former et stærkt hold som agenterne Fox Mulder og Dana Scully. Walter Skinner har holdt stand som FBI vicedirektør og sammen opererer de alle tre i det hårfine grænseområde mellem loyalitet over for deres personlige idealer og det tunge professionelle ansvar over for regeringen.

(Foto: Producent)
X-Files, 1993-2001.

 

X-Files sæson 10 består af seks episoder, hvor fire allerede er tilgængelige. Hver tirsdag tilføjes et nyt afsnit til sæsonpakken hos Blockbuster Danmark.

Afsnittene kan erhverves for 19 kr. per stk., men du kan også købe en hel sæsonpakke for 99 kr.

Du kan læse mere om X-Files sæson 10 hos BLOCKBUSTER her.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård til Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbage!

Mordet i Venedig: Klar til streaming!

Bedre end Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

Forlænget!

Klar til streaming

Men Yellowstone er ikke (helt) død

0
Scroll to Top