Streaming

Sådan finder du de kategorier, som Netflix ikke viser dig.
forfatter

Et af de interessante funktioner i Netflix er tjenestens anbefalingssystem. Ud over at vise dig nye og fremstormende titler, bruger Netflix din historie til at finde kategorier af film og tv-serier, som du sandsynligvis vil kunne lide. Som “spændende amerikansk tv-dramaer” eller “kyniske komedier”.

Disse spændende kategorier kan være en god hjælp til at finde titler, som man ikke anede fandtes på Netflix. Men hvad gør man, hvis godt kan lide en kategori, som Netflix har sat sig i hovedet, at man ikke er interesseret i?

Nøglen er at se i browserens adressselinje. For eksempel er adressen på “Binge-værdige serier med en stærk, kvindelig hovedpersonwww.netflix.com/browse/genre/1189826

Du kan prøve dig frem med tilfældige numre i slutningen af ​​adressen. Men heldigvis er flittige internetbrugere allerede begyndt at katalogisere de opdagede koder.

netflixcodes.me du kan blot klikke på kategorierne og begynde at opdage alle de skjulte skatte på Netflix.

Hvis du bruger Chrome-browseren, kan du også downloade udvidelsen Netflix Hidden Category Search for at søge blandt de påståede 5000(!) kategorier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Annonce
Annonce

Læs også