TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Se alle årets Super Bowl-trailere her

De nyeste trailere for Captain America: Civil War, Independence Day: Resurgence, Jason Bourne, The Jungle Book og mange flere.

I nat løb den halvtredsindstyvende Super Bowl af stablen. Denver Broncos tævede Carolina Panthers med 24 mod 10, men den slags overlader vi til Football-tosserne. Vi var meget mere interesserede i, hvad der foregik i pauserne.

Der er normalt nemlig over 100 millioner mennesker alene i USA, som ser den årlige Super Bowl, og det ved filmselskaberne. Derfor vrimler reklameblokkene traditionelt med trailere for årets kommende film, og i år blev det til mere end ti af slagsen – plus lidt bonus. Som du kan se hver og én herunder:

Cloverfield Lane

Captain America: Civil War

Deadpool

Eddie the Eagle

God of Egypt

Independence Day: Resurgence

Jason Bourne

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

The Jungle Book

The Secret Life of Pets

X-Men: Apocalypse

Batman v Superman: Dawn of Justice
Der blev ikke vist nogen egentlig trailer for filmen, men Turkish Airlines promoverede filmen med disse to reklamer for to nye destinationer – Gotham City og Metropolis:

https://youtu.be/qpk8eSpRBnY

https://youtu.be/TReIozZ1b10

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.