TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan får du HELE Netflix-kataloget!

Dette program giver dig adgang til alle titler, uanset land.

forfatter
Publiceret 19/01/2016 - 16:06

Vi skrev forleden, at Netflix vil lukke hullerne for VPN- og DNS-tjenester, som betyder, at man kan kamouflere sin egen IP-adresse og dermed få til Netflix til at tro, at man befinder sig i USA, selv om man er i Danmark. Indtil dette måske sker, kan man på simpel vis få adgang til samtlige Netflix-titler, uanset hvilket land, de som udgangspunkt er begrænset til.

Det betyder, at du kan vælge mellem 14.000 film- og tv-titler i stedet for omkring 2.000 titler, som er på den danske Netflix. Til sammenligning får amerikanske Netflix-kunder henved 6.000 titler på menuen. Altså hvis du kan finde dem. For det er en detektivopgave at finde rundt i Netflix’ 5.000 kategorier.

Tjenesten hedder Smartflix, og den baserer sig på et program, som man kan hente til Windows-pc og Mac. Det kobler sig til din Netflix-konto, hvor du logger dig ind. Derefter er det bare at streame løs fra alle hylder.

Smartflix er gratis i betaversionen. Når programmet bliver anset som færdigudviklet og klar til officiel lansering, bliver prisen USD 7,99 som en engangssum. Og man vil på det tidspunkt kunne prøve gratis i en måned, inden man betaler de ca. 30 kroner for adgang til 14.000 film og serier.

Det kan dog være på sin plads at tage forbehold for, at Netflix når som helst kan lukke hullet for VPN- og DNS-tjenester, hvilket pludselig kan gøre Smartflix ubrugeligt.

Programmet kan hentes på smartflix.io

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi vil have Shaman Durek som konge! Netflix har kogt en pinlig, til tider amatøragtig, gang sødsuppe på historien om det norske kronprinspar.
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend