Streaming

Dette program giver dig adgang til alle titler, uanset land.
forfatter

Vi skrev forleden, at Netflix vil lukke hullerne for VPN- og DNS-tjenester, som betyder, at man kan kamouflere sin egen IP-adresse og dermed få til Netflix til at tro, at man befinder sig i USA, selv om man er i Danmark. Indtil dette måske sker, kan man på simpel vis få adgang til samtlige Netflix-titler, uanset hvilket land, de som udgangspunkt er begrænset til.

Det betyder, at du kan vælge mellem 14.000 film- og tv-titler i stedet for omkring 2.000 titler, som er på den danske Netflix. Til sammenligning får amerikanske Netflix-kunder henved 6.000 titler på menuen. Altså hvis du kan finde dem. For det er en detektivopgave at finde rundt i Netflix’ 5.000 kategorier.

Tjenesten hedder Smartflix, og den baserer sig på et program, som man kan hente til Windows-pc og Mac. Det kobler sig til din Netflix-konto, hvor du logger dig ind. Derefter er det bare at streame løs fra alle hylder.

Smartflix er gratis i betaversionen. Når programmet bliver anset som færdigudviklet og klar til officiel lansering, bliver prisen USD 7,99 som en engangssum. Og man vil på det tidspunkt kunne prøve gratis i en måned, inden man betaler de ca. 30 kroner for adgang til 14.000 film og serier.

Det kan dog være på sin plads at tage forbehold for, at Netflix når som helst kan lukke hullet for VPN- og DNS-tjenester, hvilket pludselig kan gøre Smartflix ubrugeligt.

Programmet kan hentes på smartflix.io

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.