Search
Generic filters

Perry Mason genopstår

HBO puster nyt liv i klassisk detektivserie.

Hvem skulle have troet, at nogen ville børste støvet af en af de ældste og mest klassiske TV-detektiver gennem tiderne? Det er, præcis hvad HBO har gjort.

Perry Mason – baseret på forfatteren Erle Stanley Gardners ikoniske romanfigur – var et fast ugentligt indslag i primetime lørdag aften på CBS fra 1957 til 1966. Hele 271 episoder blev produceret af serien, der havde Raymond Burr i hovedrollen.

(Foto: HBO)

Serien blev forsøgt genoplivet i 1973, men det blev kun til en halv, mislykket sæson. Derefter fulgte en række TV-film fra 1985 til 1993, hvor Burr spillede Perry Mason i 26 af dem.

Læs også Indiana Jones i corona-problemer Flere film udskydes på grund af virushelvedet.

Handlingen i den nye serie foregår i Los Angeles i 1932. Mens resten af landet kæmper sig igennem 30’ernes depression, blomstrer L.A. med rigdom, olie, prædikanter, Olympiske Lege og masser af liv. Da årtiets kriminalsag dukker op på hans dørtrin, fører Masons jagt på sandheden ham bag kulisserne i en splittet by og måske i retning af forsoning for hans eget vedkommende. Undervejs møder han bl.a. den eksotiske og meget energiske præst Sister Alice (Tatiana Maslany).

p2 p3 p4 p6 p7
<
>
(Foto: HBO)

 

Matthew Rhys (The Americans) og John Lithgow har hovedrollerne i serien, der er skabt af Rolin Jones og Ron Fitzgerald, instrueret af bl.a. Timothy Van Patten og produceret af bl.a. Rhys og Robert Downey Jr.

1. sæson af Perry Mason består af otte episoder a 60 minutter og har premiere på HBO Nordic den 22. juni med en ny episode hver mandag.

PS: Samme dag kan du læse anmeldelsen på lydogbillede.dk!

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.