NYHED

Orange is the New Black slutter

Den 26. juli er de orangeklædte fængselsfugle tilbage – for sidste gang.
forfatter

Denne sommer kommer den superpopulære Netflix-serien Orange is the New Black til vejs ende.

Samtidig med udgivelsen af den første teaser annoncerede Netflix, at serien vil slutte med denne syvende sæson. Finalesæsonen lanceres fredag den 26. juli.

Over seks sæsoner har serien tacklet nogle af de vanskeligste, mest aktuelle og menneskelige historier i vor tid. I den sidste sæson indser Litchfields kvinder, at fængslet har forandret dem for altid.

(Foto: Netflix)

Piper har det svært med livet udenfor, mens det korrupte og uretfærdige liv inden for murene fortsætter uden hende. Taystees venskab med Cindy hænger stadig i en tynd tråd – og det samme gør hendes frihed. Gloria og resten af pigerne på køkkentjeneste konfronteres med den barske sandhed om PolyCons seneste indtægtskilde. Andre jagter stoffer eller drømme og prøver efter at finde deres plads i verden.

Læs vores anmeldelser af nogle af de tidligere sæsoner her:

2. sæson

3. sæson

4. sæson

OITNB S7 PRODUCTION STILL 1 OITNB S7 PRODUCTION STILL 5 OITNB S7 PRODUCTION STILL 4 OITNB S7 PRODUCTION STILL 3 OITNB S7 PRODUCTION STILL 2
<
>
(Foto: Netflix)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.