TV-serie /streaming

Netflix har givet grønt lys for tre nye sæsoner af "Orange is the New Black".
forfatter

Netflix og produktionsselskabet Lionsgate har meddelt, at “Orange Is The New Black”, som er produceret af Jenji Kohan, fortsætter i yderligere tre sæsoner på Netflix. Det sker i forbindelse med annonceringen af premieren på fjerde sæson, som er fredag d. 17. juni. Det meddeles desuden, at serien vil følge succesenformlen med Kohan som producer og showrunner i sæson fem, seks og syv.

Læs anmeldelsen af ​​sæson 3 af “Orange Is The New Black” her.

Jenji og hendes team har produceret en stor og vigtig serie, som er både morsom og dramatisk, oprørende og varmhjertet. Seerne fra hele verden har taget både mænd og kvinder fra serien til deres hjerter, og vi er spændte på at se, hvor de næste tre sæsoner vil tage dem hen,” siger Cindy Holland, som er vicepræsident for egenproduktion hos Netflix.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Læs om alle Netflix-premierer i 2016 her!

Tre år! Det er kortere end en regeringstid, men rigeligt med tid til at gøre nogle interessante greb,” sagde skaber og producer Jenji Kohan. “Og en stor tak til den vidunderlige besætning, forfattere, producenter, redaktører, musikere, miksere, og resten af holdet, som jeg har æren af ​​at skabe denne serie sammen med“.

Sæson 4 har premiere fredag d. ​​17. juni på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også