Tv-serie / streaming

The answer is not always what you want it to be. Sometimes, all there is, is more darkness....
Annonce
Annonce
forfatter

Glæd dig! Om halvanden måned kan du igen sætte dig i lænestolen, åbne Netflix (og en iskold øl), og forberede hjernen på mere intellektuel og udfordrende underholdning, når sæson 2 af “Bloodline” frigives.

(Foto: Produsenten)

“Bloodline”, thrillerserien du ikke må gå glip af, vender tilbage 27. maj. De kritikerroste skuespillere samles igen på Islamorada i de eksotiske Florida Keys for anden sæson af denne must-see-serie. Alle de 10 episoder i sæson 2 vil være tilgængelige eksklusivt på Netflix på premieredagen – og i 4K-opløsning.

Hvis du ikke allerede har set den første sæson, kan du stadig nå at indhente det tabte. Alle episoder i sæson 1 er tilgængelige på Netflix; en sæson, som vi for øvrigt kåret til “Årets Bedste tv-serie” i fjor!

I sæson 2 hensættes vi igen til Florida Keys i familien Rayburns paradis med alle de mørke hemmeligheder. Etter at de tre Rayburn-søskende John, Meg, Kevin tog livet af familiens sorte får, sluttede sæsonen brat med, at Dannys ukendte søn kom til Islamorada.

Meg er nu flyttet til New York, og John må kæmpe med sine indre dæmoner oven på det, som han (og de andre søskende) har gjort, samtidig med at de må dække over mordet på Danny.

(Foto: Produsenten)

(Foto: Netflix)

“Bloodline” sæson 2 er produceret af Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler. Blandt skuespillerne finder vi Kyle Chandler (“Friday Night Lights”), Ben Mendelsohn (“The Dark Knight Rises”), Sissy Spacek (“Carrie”), Linda Cardellini (“Mad Men”), Norbert Leo Butz (“Dan in Real Life”), John Leguizamo (“Kick-Ass 2”), Andrea Riseborough (“Birdman”) og Chloe Sevigny (“Big Love”).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også

Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.
En graviditet, der går frygtelig galt, er ved at rive en ung familie i stykker.
Med Equinox leverer Netflix en af deres bedste nordiske produktioner hidtil.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
De mest eksklusive surround-processorer fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får langt om længe sidste skrig inden for videokort. Bl.a. med 8K.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
4K-laserprojektorer har hidtil været frygtelig dyre, men det agter LG at gøre noget ved.
Tidligere medarbejdere beskylder Huawei for diskrimination og for at blande sig i deres privatliv.
Samsung har fornyet deres flagskibe. Nu endelig med rumkorrektion – og AirPlay 2.
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Ni nye kinesiske techfirmaer er nu blokeret i forhold til amerikanske investorer.
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.