TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny trailer til “Bloodline” sæson 2

The answer is not always what you want it to be. Sometimes, all there is, is more darkness....

Glæd dig! Om halvanden måned kan du igen sætte dig i lænestolen, åbne Netflix (og en iskold øl), og forberede hjernen på mere intellektuel og udfordrende underholdning, når sæson 2 af “Bloodline” frigives.

(Foto: Produsenten)

“Bloodline”, thrillerserien du ikke må gå glip af, vender tilbage 27. maj. De kritikerroste skuespillere samles igen på Islamorada i de eksotiske Florida Keys for anden sæson af denne must-see-serie. Alle de 10 episoder i sæson 2 vil være tilgængelige eksklusivt på Netflix på premieredagen – og i 4K-opløsning.

Hvis du ikke allerede har set den første sæson, kan du stadig nå at indhente det tabte. Alle episoder i sæson 1 er tilgængelige på Netflix; en sæson, som vi for øvrigt kåret til “Årets Bedste tv-serie” i fjor!

I sæson 2 hensættes vi igen til Florida Keys i familien Rayburns paradis med alle de mørke hemmeligheder. Etter at de tre Rayburn-søskende John, Meg, Kevin tog livet af familiens sorte får, sluttede sæsonen brat med, at Dannys ukendte søn kom til Islamorada.

Meg er nu flyttet til New York, og John må kæmpe med sine indre dæmoner oven på det, som han (og de andre søskende) har gjort, samtidig med at de må dække over mordet på Danny.

(Foto: Produsenten)

(Foto: Netflix)

“Bloodline” sæson 2 er produceret af Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler. Blandt skuespillerne finder vi Kyle Chandler (“Friday Night Lights”), Ben Mendelsohn (“The Dark Knight Rises”), Sissy Spacek (“Carrie”), Linda Cardellini (“Mad Men”), Norbert Leo Butz (“Dan in Real Life”), John Leguizamo (“Kick-Ass 2”), Andrea Riseborough (“Birdman”) og Chloe Sevigny (“Big Love”).

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.