TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny dramatisk Star Wars-trailer

Overraskende lækkerier, mens vi venter på premieren.

Imens vi venter på næste måneds premiere på “Star Wars Episode VII – The Force Awakens”, blev det japanske marked helt uventet beriget med en ny trailer:

Foto: Lucasfilm/Disney
Foto: Lucasfilm/Disney

“Episode VII” bliver en direkte efterfølger til de originale Star Wars-film med en handling, der foregår ca. 25 år efter “Return of the Jedi” (1983). Også de tre hovedpersoner fra de originale film vil gentage deres roller.

Vi skal med andre ord se mere til Mark Hamill som Luke Skywalker, Carrie Fisher som Prinsesse Leia (som for nylig solgte sin bikini!) Og Harrison Ford som storcharmøren Han Solo.

Læs meget mere om den syvende Star Wars film, og alle de nye figurer på ​​Empire Magazines webside.

Se den forrige trailer her

Dette års film har manuskript af Lawrence Kasdan, som også skrev manuskriptet til “The Empire Strikes Back” og “Return of the Jedi.” Hans medforfatter og instruktør, er J.J. Abrams (Star Trek).

Foto: Lucasfilm/Disney
Foto: Lucasfilm/Disney

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.