Search
Generic filters

Norsk firma laver virtuelt vejrstudie til USA’s største vejrkanal

The Weather Channel får sin nye virtuelle verden fra det norske firma Myreze.

IBM-ejede The Weather Channels nye studie – med flotte effekter og en helt ny måde at præsentere vejret på – er faktisk norskudviklet. Det er firmaet Myreze, der har bistået med teknologien, så The Weather Channel på højteknologisk vis kan levere vejrudsigter til 80 millioner husstande hver dag.

I det nye studie væves store virtuelle verdener sammen med præsentationen af vejret, så hver vejrudsigt “forvandles til en fantastisk visuel historie fortalt gennem realistisk grafik”.

Læs også Batterirevolutionen er her Vi står på tærsklen til en batterirevolution. De første nye batterier kommer måske allerede i år.

Skifter med vejret

Myreze har skabt verdens første virtuelle TV-kanal med et studie, der gnidningsløst kan forvandle sig til den slags vejr, som TV-kanalen forudsiger. Det kan være alt fra at fylde studiet med sommer-, sol- og strandliv til at opleve myldretiden i en travl storby.

Midt i studiet er der en cirkulær skærm, som viser dybtgående vejrdata fra bestemte regioner i verden, mens det tilsyneladende åbne loft oversvømmer rummet med naturligt lys.

Det nye studie vil være det centrale knudepunkt for vejrrelaterede nyheder rundt om i USA, “og markerer både en ny begyndelse for The Weather Channel og en spændende start på vores partnerskab med Myreze” , som det hedder i pressemeddelelsen.

“At et lille firma fra Bergen laver verdens første virtuelle TV-kanal, kan sammenlignes med, at en bilmekaniker i Nordnorge pludselig får til opgave at bygge den næste rumfærge for NASA,” siger Björn Myreze, der er administrerende direktør i Myreze.

De har også fået hjælp af Epic Games, som bl.a. er kendt for Fortnite og Zero Density, til at præsentere vejret “i et univers, der tidligere kun er blevet brugt i gaming-verdenen”.

myreze.com

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.