TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mere Lupin: Gentlemantyven vender tilbage

Netflix afslører i dag, at 2. del af 1. sæson af Lupin kommer til sommer.

forfatter
Publiceret 29/01/2021 - 16:55

Den mest sete franske Netflix-serie nogensinde, Lupin, fik sin første sæson opdelt i to dele.

1. del havde premiere for tre uger siden og er allerede set af utrolige 70 millioner Netflix-abonnenter (husstande).

I serien, der er løseligt baseret på historierne om den franske gentlemantyv Arsène Lupin (fra Maurice Leblancs bøger fra begyndelsen af 1900-tallet), møder vi den driftige Assane Diop (Omar Sy), der ernærer sig helt i Lupins ånd.

Læs også Franske fristelser Omar Sy er en smart, elegant gentlemantyv i ny fransk serie, der oser af charme.

Som dreng fik Assane bøgerne om Arsène Lupin af sin far, Babakar. Faren arbejdede som chauffør for en af Frankrigs rigeste familier, anført af patriarken og den selvudråbte filantrop Hubert Pellegrini (Hervé Pierre).

Arbejdsforholdet endte dog i en tragedie, da et unikt diamantvedhæng fra selveste Marie Antoinette forsvandt fra familiens pengeskab. Babakar blev anklaget for tyveriet og kort efter fundet død i sin celle.

Omar Sy i 1. sæson af Lupin. (Foto: Netflix)

25 år senere dukker det unikke smykke op igen. Det er tilbage i Pellegrini-familiens eje og vises nu frem i Louvre, mens det afventer salg på en eksklusiv auktion. “Tilfældigvis” får Assane arbejde som rengøringsassistent på museet …

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

1. del af 1. sæson sluttede brat med en rigtig cliffhanger – nu kan Netflix afsløre, at 2. del er på vej.

(Foto: Netflix)

De fem nye episoder er instrueret af Ludovic Bernard (The Climb) og Hugo Gélin (Love at Second Sight) og udsendes globalt på streaming-tjenesten “i sommeren 2021”.

En mere konkret dato vil Netflix foreløbig ikke ud med. Uanset hvad, så glæder vi os allerede!

Læs også Corona-boost for Netflix Hjemmekontorer og corona-karantæne giver voldsom seervækst for streaming-giganten.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend