Film

Efter 30 års pause er der en ny Ghostbusters-film på vej. Og de er kvinder!
Annonce
Annonce
forfatter
Vi havde godt hørt rygtet om, at der var en ny Ghostbusters-film på vej. Men så ikke mere end det. Ingen trailer, ingen teaser, ingenting.

Men nu er den første trailer dukket op. Og to ting overrasker: For det første er det imponerende, så tæt det er lykkedes at holde kortene ind til kroppen, når filmen har premiere allerede i juli. For det andet er hele holdet kvinder!

For de, der ikke voksede op i 80’erne, er “Ghostbusters” historien om en gruppe nørdede forskere, der slår sig ned som kommecielle spøgelsesjægere i New York. De to oprindelige film var blandt de største filmhits i 80’erne, og havde Bill Murray, Dan Akroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson i hovedrollerne, godt bakket op af Sigourney Weaver og Rick Moranis.

Foto: Sony Pictures / Village Roadshow
Foto: Sony Pictures / Village Roadshow

Den nye reboot af Ghostbusters ser ud til at være skåret over præcis samme læst. Og det, som vi hidtil har set, ser godt ud! De fire hovepersoner spilles nu af Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon og Kristen Wiig. Instruktør er Paul Feig.

Se traileren herunder:

Kilde: Wired

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.