Her er de mest sete serier på HBO Nordic i 2020

Ud over Vikings er også Westworld og The Undoing blandt årets mest populære serier på streaming-tjenesten.
Annonce
Annonce
forfatter

Serieåret på HBO Nordic startede med nye episoder af fan-favoritten Vikings, med danske Marco Ilsø og Alex Høgh Andersen. Den 30. december i år ruller den definitivt sidste sæson af den populære saga over skærmen, og alle episoder af finalesæsonen frigives på premieredagen.

2020 var heller ikke mange dage gammelt, da serieversionen af Stephen Kings uhyggelig roman The Outsider havde premiere. Serien fandt hurtigt et stort publikum og blev en af årets mest sete.

Læs også
Snart kan du få mange flere film HBO Max skal erstatte HBO Nordic i løbet af 2021 og vil bl.a. byde på premierer på en række storfilm.

I løbet af foråret blev verden vendt på hovedet pga. Covid-19-pandemien, og under forårsmånederne ramte en lang række titler HBO Nordic, bl.a. de helt nye serier Perry Mason, The Plot Against America, I May Destroy You, Mrs. America og I Know This Much Is True. De fik følgeskab af en række tilbagevendende publikumfavoritter: Westworld, Killing Eve og Billions.

The Undoing med Hugh Grant og Nicole Kidman i hovedrollerne er instrueret af danske Susanne Bier. (Foto: Niko Tavernise/HBO)

Over sommeren fik det anmelderroste horrordrama Lovecraft Country premiere, og i det tidlige efterår seriedebuterede Call Me By Your Name-instruktøren Luca Guadagnino med coming-of-age-dramaet We Are Who We Are.

I det sene efterår var der endelig premiere på den stjernespækkede miniserie The Undoing instrueret af Susanne Bier. Serien fik den bedste danske åbning for en ny serie i HBO Nordics historie.

Efteråret bød også på anden sæson af den anmelderroste fantasy-serie His Dark Materials, og så var der premiere på den svenske dramaserie Beartown, baseret på Fredrik Backmans internationale bestseller.

Succession med bl.a. Brian Cox i hovedrollen løb med hovedprisen som bedste dramaserie ved årets Emmy-uddeling. (Foto: Peter Kramer/HBO)

Ved årets Emmy-uddeling løb Succession med hovedprisen for bedste dramaserie og inkasserede i alt syv priser. Den serie, der fik allerflest priser blandt samtlige af de nominerede, var HBO’s miniserie Watchmen, der vandt intet mindre end 11 Emmy-statuetter.

Den samlede top 10 over de mest sete serier i 2020 på HBO Nordic finder du her:*

1: Vikings
2: Westworld
3: Chernobyl
4: The Outsider
5: The Undoing
6: Game of Thrones
7: Killing Eve
8: His Dark Materials
9: Euphoria
10: Beartown

* Listen er baseret på data indsamlet fra 1. januar til 30. november, så titler som f.eks. The Undoing og Beartown, der begge havde premiere i det sene efterår, har haft væsentlig kortere tid på tjenesten end serier, der har ligget der det meste af året.

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Philips lancerer hovedtelefoner og hørepropper til fitness og sport.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.
Sony a1 får ikke alene 8K-video og 50 megapixel, det er også lynende hurtigt.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.