Her er alle Disney-film frem til 2020!

Her er de næste fire års eventyr, inklusive Star Wars, Marvel og Pixar.

Disney-fans har noget at glæde sig til de kommede fire år, for nu har selskabet afsløret alle de film, de har planlagt til indtil 2020. Det omfatter filmtitler fra Disney, Marvel og Pixar, og også film i Star Wars-universet.

Blandt de film, der endnu ikke er blevet navngivet, er den ottende Star Wars-episode, som får premiere i 2017, og der er også fire Disney-eventyrfilm uden titel på én gang.

Nyindspilninger af tegnefilm
Læg mærke til “Junglebogen” i 2016 og “Skønheden og udyret” i 2017. Man kunne tro, at der her var tale om relanceringer af tegnefilmene i 4K Ultra HD-opløsning. 4K Blu-ray formatet har længe været “lige om hjørnet”, og det sidste, vi hørte, var, at de første afspillere lanceres i begyndelsen af ​​2016. Men de to titler er faktisk helt nye spillefilm.

“Junglebogen” instrueres af Jon Favreau (Iron Man-filmene), og den har Scarlett Johansson, Idris Elba og Bill Murray i hovedrollerne.


Teaser-trailer til “Junglebogen”

“Skønheden og Udyret” instrueres af Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn del 2), og i rollerne finder vi Emma Watson (Harry Potter-filmene) som Belle og Dan Stevens (Downton Abbey) som udyret.

Johnny Depp
Vi får også et gensyn med Johnny Depp som den gale hattemager i “Alice Through the Looking Glass”, i 2016, og han vender tilbage som Jack Sparrow i endnu en “Pirates of the Caribbean” film i 2017. Vi kan også se frem til efterfølgeren til ” Find Nemo”, nemlig “Find Dory” i 2016, “Cars 3” i 2017, “Toy Story 4” i 2018, for ikke at nævne “The Incredibles 2” i 2019.

Marvel
Af Marvel-film får vi “Captain America: Civil War” og “Doctor Strange” i 2016, samt “Guardians of the Galaxy 2” i 2017. Desværre ingen “Black Widow” -Film.
Her er den komplette liste af amerikanske premieredatoer:

Kilde: BGR

Les videre
Exit mobile version