Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Grønt lys for 2. sæson af Bridgerton

Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.

Skrevet af / 22/01/2021 - 15:29
Grønt lys for 2. sæson af Bridgerton

At en kostumedramaserie skulle blive en af Netflix’ største succeser, var ganske uventet.

Men som en vellykket blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey plus et strejf af Fifty Shades of Grey blev Bridgerton en megasucces, da Netflix lancerede serien mellem jul og nytår.

I centrum står den rige familie Bridgerton, en enke med syv (!) børn, hvoraf den fornuftige og naive Daphne (Dynevor) nu er i den gifteklare alder.

Moren og familiens ældste søn, Anthony (Bailey), gør alt, hvad der står i deres magt, for at skaffe Daphne den bedst mulige mand, der kan sikre familien status, position og rigdom.

Læs også En familietragedie En graviditet, der går frygtelig galt, er ved at rive en ung familie i stykker.

Samtidig forsures det ubekymrede rigmandsliv af en slange i paradis. En anonym skribent, der underskriver sig “Lady Whistledown”, bruger et af datidens sociale medier, flyveblade, til at skrive ugentlige betragtninger om de overfladiske rigmandsfamilier, deres kærlighedsliv, problemer og sorger samt mere eller mindre ondsindet sladder.

Netflix har nu bekræftet, at sæson 2 af serien kommer!

Fra selveste Lady Whistledown in persona kan vi læse at:

Bridgerton, 2. sæson. (Foto: Netflix)
Læs også Det kåde borgerskab Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.

Bridgerton er en veldrejet sæbeopera a la den klassiske Dollars, bare hensat 180 år tidligere. Her er det også de riges legeplads, vi oplever, med magtkampe, positionering, intriger og begær. Apropos begær, så er nutidens TV-publikum nok vant til lidt hårdere kost, end hvad Linda Evans & Co. kunne diske op med i 1980’erne.

Bridgerton tenderer mere mod Farlige forbindelser og Fifty Shades of Grey, idet hovedpersonerne horer som kaniner ved enhver given lejlighed, uanset køn og sted. Flot koreograferet, skal det siges.

 

Indspilningen af 2. sæson vil begynde i Storbritannien i løbet af foråret, og Netflix bekræfter, at samtlige hovedroller vil vende tilbage, og at nye aktører kommer på banen.

2. sæson vil bl.a. have hovedfokus på Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) søgen efter en passende brud. 1. sæson endte for hans vedkommende med et bittert brud med hans elskerinde, operasangerinden Siena Rosso (Sabrina Bartlett).

Premieredatoen er pr. dags dato ikke offentliggjort og sandsynligvis heller ikke fastlagt. Meget afhænger af, i hvor høj grad indspilningen vil trække ud af hensyn til smittefare. Indspilningen af 1. sæson blev afsluttet i februar 2020, lige før corona-pandemien ramte verden som en flodbølge.

Intrigerne blandt det bedre borgerskab i London, 1813, er baseret på en romanserie af Julia Quinn.

Hele familien Bridgerton. Bridgerton, 1. sæson. (Foto: Netflix)
Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top