TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Gran Turismo bliver til film

Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.

forfatter
Publiceret 20/06/2022 - 07:35

Gran Turismo er en af spilhistoriens mest populære og anerkendte bilsimulatorer. Den første version af det populære bilspil så dagens lys i 1997, da det blev udgivet til første generation af PlayStation.

Siden er det gået slag i slag med nye og mere avancerede versioner, helt op til nutidens Gran Turismo 7 på PS5, hvor man kan køre en række eksotiske sportsvogne med ekstremt lækker og naturtro grafik.

Gran Turismo 7 logo
(Foto: Sony)

Gran Turismo: The Movie

Snart bliver det populære spil til en film. Filmen hedder kort og godt Gran Turismo (ikke at forveksle med Clint Eastwoods Gran Torino), og Sony har nu annonceret en premieredato: Filmen kommer den 11. august 2023, altså om lidt over et år.

Læs også Heftig racing i Forza Motorsport Rygtet siger, at det bliver den teknisk mest avancerede racing-simulator nogensinde.
Forza Motorsport XboxGamesShowcase2022 PressKit 10 16x9 WM 76568d3fa79d335b8293 scaled 1

Gran Turismo skal instrueres af Neill Blomkamp (kendt for bl.a. Elysium) og produceres af Columbia Pictures. Jason Hall har skrevet manuskriptet, som angiveligt skal være baseret på en sand historie. Det følger en ung gamer, der går fra at være dygtig ved spil-controlleren til at sidde bag rattet i rigtige racerbiler som professionel racerkører!

Producenterne har ikke udsendt nogen trailer til filmen endnu, så indtil videre må vi nøjes med nogle uddrag fra spillet Gran Turismo 7!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Damer, kokain og hurtige penge. What’s not to like! De tre livsglade ex-prostituerede med bagagen fuld af dæmoner gør et sidste desperat forsøg på at undslippe fortiden. Og vi hænger fortsat på.
Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?
Biografsucces! Fans af Avatar-franchisen kan nu se frem til mange opfølgende film.
Svensk storeslem! Ruben Östlund og Triangle of Sadness gør lykke hos Oscar-akademiet. Norge nomineres for nok en kortfilm.
Ikke ligefrem Hitlerjugend Endnu en gang stifter vi bekendtskab med filmlegenden Al Pacino i hans ikonisk rolle som outreret nazist-jæger.
Følg Lyd & Billede