TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Gran Turismo bliver til film

Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.

forfatter
Publiceret 20/06/2022 - 07:35

Gran Turismo er en af spilhistoriens mest populære og anerkendte bilsimulatorer. Den første version af det populære bilspil så dagens lys i 1997, da det blev udgivet til første generation af PlayStation.

Siden er det gået slag i slag med nye og mere avancerede versioner, helt op til nutidens Gran Turismo 7 på PS5, hvor man kan køre en række eksotiske sportsvogne med ekstremt lækker og naturtro grafik.

Gran Turismo 7 logo
(Foto: Sony)

Gran Turismo: The Movie

Snart bliver det populære spil til en film. Filmen hedder kort og godt Gran Turismo (ikke at forveksle med Clint Eastwoods Gran Torino), og Sony har nu annonceret en premieredato: Filmen kommer den 11. august 2023, altså om lidt over et år.

Læs også Heftig racing i Forza Motorsport Rygtet siger, at det bliver den teknisk mest avancerede racing-simulator nogensinde.
Forza Motorsport XboxGamesShowcase2022 PressKit 10 16x9 WM 76568d3fa79d335b8293 scaled 1

Gran Turismo skal instrueres af Neill Blomkamp (kendt for bl.a. Elysium) og produceres af Columbia Pictures. Jason Hall har skrevet manuskriptet, som angiveligt skal være baseret på en sand historie. Det følger en ung gamer, der går fra at være dygtig ved spil-controlleren til at sidde bag rattet i rigtige racerbiler som professionel racerkører!

Producenterne har ikke udsendt nogen trailer til filmen endnu, så indtil videre må vi nøjes med nogle uddrag fra spillet Gran Turismo 7!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend