Tv-serier

Fjerde sæson af House of Cards får premiere 4. marts 2016.
forfatter

Debatten op til næste års præsidentvalg i USA er i fuld gang, og i den forbindelse har Netflix udgivet en teaser-trailer for næste års sæson af “House of Cards“. Årets kamp om at blive den republikanske kandidat til præsidentvalget har fået meget opmærksomhed, ikke mindst på grund af Donald Trump og hans mange kontroversielle udtalelser. Men i House of Cards’ fiktive virkelighed sidder der allerede en “hardliner” ved magten i Det Hvide Hus: Godt nok en demokrat, men Francis J. Underwood, spillet af Kevin Spacey, har demonstreret, at han kan overrumple selv de hårdeste politiske modstandere.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Den nye trailer afslører ikke meget om handlingen i den kommende sæson, men den er under alle omstændigheder med til at sætte stemningen!

Udover traileren har Netflix lanceret sin egen “Kampagnehjemmeside” for Frank Underwood & co. Tjek sitet her: fu2016.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.