TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fra i dag kan man se HBO Max – men kun i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

forfatter
Publiceret 27/05/2020 - 19:24

I dag den 27. maj går tæppet for HBO Max! Den nye streaming-tjeneste fra WarnerMedia skal tage konkurrencen op med giganter som Netflix, Amazon Prime og Disney+. Tjenesten er nu tilgængelig for det amerikanske hjemmemarked, mens en europæisk lancering forventes på et senere tidspunkt.

10.000 timers underholdning

HBO Max kan friste sine amerikanske seere med et stort underholdningsarkiv. Ud over kendte og elskede HBO-titler som Game of Thrones, A Handmaid’s Tale, Billions og mange andre får man adgang til film og serier fra bl.a. Cartoon Network, CNN, DC Comics , HBO Originals, TNT, Crunchyroll og Sesame Workshop. Ifølge ejerne drejer det sig over 10.000 timers indhold!

Læs også: Nu kommer efterfølgeren til Game of Thrones

Den nye HBO Max-app bliver tilgængelig på en række platforme. Deriblandt Apple iOS- og Apple TV-enheder, Apples egen TV-app samt AirPlay. Android-brugere kan se tjenesten via Chromecast eller kompatible TV’er. HBO Max kan også ses på nyere Samsung-smart-TV’er samt PlayStation 4 og Xbox One.

HBO Max’ righoldige arkiv kan bl.a. byde på populære serier som Friends og Big Bang Theory. (Foto: HBO Max/WarnerMedia)

Full HD 1080p – ikke HDR fra start

HBO Max streamer med en opløsning på op til 1080p og 5.1 surround-lyd. Dermed lægger tjenesten sig på et teknisk kvalitetsniveau, der er sammenligneligt med direktesendt TV – eller flow-TV, som det også hedder i dag.

Det er stadig et godt stykke under f.eks. Apple TV+, Disney+ og Netflix, der tilbyder flere af deres originale produktioner i strålende 4K HDR-kvalitet, endda med Atmos 3D-lyd! WarnerMedia har dog lagt op til, at tjenesten kan blive opgraderet senere.

Læs også: Disney+ ramt af corona-forsinkelser

Hvad med de nordiske lande?

Det er foreløbig uklart, om og hvornår HBO Max kommer til Norden, og om den i så fald skal erstatte eller supplere HBO’s nordiske satsning, HBO Nordic. Men det skal blive interessant at se!

https://youtu.be/9yLNhhHs3-k

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Schweizisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret af fans, der får del i overskuddet, hvis filmen bliver en succes.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend