TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Første smugkig på 4. sæson af Stranger Things

Gør dig klar til Spring Break 1986, Stranger Things-style!

forfatter
Publiceret 14/11/2021 - 20:57

I 2016 tog Netflix-serien Stranger Things publikum og anmeldere med storm.

I en herlig mellemting mellem (og hyldest til) Steven Spielberg og Stephen King tager serien os med tilbage til midten af ​​1980’erne, hvor vi møder de fire nørder Will (Noah Schnapp), Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo) og Lucas (Caleb McLaughlin) – og, som femte hjul på vognen, den mystiske Eleven (Millie Bobby Brown).

(Foto: Netflix)

Teenagerne i den arketypiske lilleby Hawkins, Indiana, oplever en række mildest talt mærkelige begivenheder. Samtidig lærer vi deres hverdagsliv, sårbarhed og følelsesliv (i hormonelt oprør) at kende, mens serien er krydret med spot-on referencer, rekvisitter og musik fra de outrerede 80’ere.

Netflix udsendte 2. sæson i oktober 2017, mens 3. sæson kom den 4. juli 2019 – en verden før corona. Streaming-giganten har endnu ikke annonceret en konkret premieredato for den længe ventede 4. sæson, ud over at den bliver lanceret i løbet af 2022. Vores bedste gæt er omkring påske.

Men nu er den første teaser trailer her:

Vi er nået til 1986, og Eleven skriver et brev til Mike, 185 dage efter at hun flyttede fra det landlige Hawkins til Californien.

Det er forår, og Eleven glæder sig til at fejre Spring Break sammen med vennerne – og så går det hele amok …

(Illustration: Netflix)

Afsnittene i 4. sæson har fået følgende titler:

  • The Hellfire Club
  • Vecna’s Curse
  • The Monster and The Superhero
  • Dear Billy
  • The Nine Project
  • The Dive
  • The Massacre at Hawkins Lab
  • Papa
  • The Piggyback

Stranger Things, 2. sæson

Charmerende 80’er-nostalgi

Igen giver Duffer-brødrene os en charmerende og lidt uhyggelig tidsrejse tilbage til 1980’ernes fortabte uskyld.

Stranger Things, 3. sæson

Retro-darlings holder stadig

Det herlige hold teenagere fra den hjemsøgte by Hawkins charmerer videre i 3. sæson.

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Følg Lyd & Billede