TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022

Første Viaplay-serie af egen produktion

Viaplay går Netflix og HBO i bedene. Tjenesten er klar med sin første egenproducerede tv-serie, "Swedish Dicks".

forfatter
Publiceret 18/11/2015 - 12:26

Viaplay lancerer med Peter Settman som producer den første originale Viaplay-serie, der vises eksklusivt i 2016. Hollywood-skuespilleren Peter Stormare og den populære svenske komiker Johan Glans har hovedrollerne.

“Swedish Dicks” er en international co-produktion om svenskere, der forsøger at overleve som ulicenserede privatdetektiver i Los Angeles. Serien vil kunne ses i hele Norden på Viaplay i løbet af 2016.

Hollywood-skuespilleren Peter Stormare er kendt fra flere internationale film og serier (The Big Lebowski, The Blacklist). Han spiller sammen Johan Glans, som to gange er kåret som Sveriges sjoveste komiker.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Følg Lyd & Billede