Tv-serie

Viaplay går Netflix og HBO i bedene. Tjenesten er klar med sin første egenproducerede tv-serie, "Swedish Dicks".
forfatter

Viaplay lancerer med Peter Settman som producer den første originale Viaplay-serie, der vises eksklusivt i 2016. Hollywood-skuespilleren Peter Stormare og den populære svenske komiker Johan Glans har hovedrollerne.

“Swedish Dicks” er en international co-produktion om svenskere, der forsøger at overleve som ulicenserede privatdetektiver i Los Angeles. Serien vil kunne ses i hele Norden på Viaplay i løbet af 2016.

Hollywood-skuespilleren Peter Stormare er kendt fra flere internationale film og serier (The Big Lebowski, The Blacklist). Han spiller sammen Johan Glans, som to gange er kåret som Sveriges sjoveste komiker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.