TV-serie

Tredje sæson har premiere på HBO Nordic den 24. januar. Sæsonen får 10 episoder.
forfatter

Hvad vi mente om sæson 2, kan du læse her!

I sæson 3 af det historiske actiondrama bliver piratenes mod sat på prøve, når en ny fjende ankommer til Nassau, Bahamas. Det er en fjende som kender dem, forstår dem, og som kan vende dem alle mod hinanden på et øjeblik. Når sæsonen starter, er Charles Town i ruiner, efter at Captain Flints (Toby Stevens) voldsregime har nået nye højder. Nu er det op til John Silver at hjælpe Flint med at finde tilbage til den mand, han engang var.

(Foto: Produsenten)

Toby Stephens spiller hovedrollen som Captain Flint:

Toby Stephens er født i England i 1969. Hans mor er ingen anden end den verdenskendte skuespiller Dame Maggie Smith, sidt set i Harry Potter-filmene og “Downton Abbey”. Toby Stephens starede sin skuespillerkarriere som scenearbejder på Chichester Festival Theatre. Han har tidligere medvirket i serier som “Jane Eyre”, “Strike Back”, “Vexed”, og i film som “Orlando”, James Bond-filmen “Die Another Day og “Severance”. I 2016 er han aktuel i Michael Bays “13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” med John Krasinski og Pablo Schreiber.

Der er som sagt allerede givet grønt lys for en fjerde sæson af “Black Sails” (2017).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.